fbpx
spot_img

Pontul Zilei din 18 decembrie 2021

Meci extrem de interesant în Serie A, astăzi, de la ora 16:00. Atalanta întâlnește un club la fel de pasional, o echipă care are niște suporteri minunați, dar care nu se bucură de cea mai bună perioadă a lor în fotbal, AS Roma.

Pontul Zilei din 18 decembrie 2021

Romanii au crezut că au dat lovitura cu Mourinho, de parcă experiențele eșuate ale acestuia nu erau suficiente. Cred că numele portughezului atrage precum un magnet în fotbal, dar se pare că Mourinho și-a cam terminat magia cu care ne-a obișnuit de când s-a apucat de antrenorat.

Nu știu, cred că era timpul pentru o revenire acasă, în Portugalia, nu de o echipă așa specială cum este AS Roma. Locul de Champions League se îndepărtează încet și sigur de romani, dar aceștia nu vor ceda ușor. Meciul cu Atalanta trebuie să ne ofere o mostră de cum trebuie să evolueze Roma, de cum echipa oaspete trebuia să joace fotbal în acest sezon.


Atalanta – AS Roma Peste 2,5 goluri @ 1.62

PARIAZĂ ONLINE LA BETFAIR! ACTIVEZI 150 RON FĂRĂ RISC

[supsystic-price-table id=87]

Pontul Zilei din 18 decembrie 2021

Cu un adversar care se deschide foarte mult așa cum este echipa din Bergamo, Roma are la dispoziție spații pe care trebuie să le fructifice de fiecare dată. Un meci de la care eu personal am foarte multe așteptări, la toate capitolele. Mă aștept să văd spectacol în teren, în tribune, să văd multe goluri, multe șuturi la poartă, chiar și cartonașe galbene.

Atalanta este o reprezentantă de seamă a Italiei, echipa gazdă evoluează an de an în Champions, acolo unde romanii ajung din ce în ce mai greu. Este timpul ca Mourinho să de arate dacă mai este în stare să gestioneze cluburi cu nume, cluburi cu presiune mare pe umeri.

AGENTIE

RATING

BONUS

1,200 RON + 300 ROTIRI GRATUITE

1,000 RON BONUS

1,500 RON + 600 ROTIRI GRATUITE

1,000 RON + 150 ROTIRI GRATUITE

3,333 RON + 333 ROTIRI GRATUITE

1,000 RON + 50 ROTIRI GRATUITE

1,500 RON + 200 ROTIRI GRATUITE

100 ROTIRI GRATUITE

Alte Pronosticuri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!