fbpx
spot_img

Pontul Zilei din 18 noiembrie 2021

20 de echipe formează Liga a 2-a, un număr extrem de mare pentru problemele financiare cu care se confruntă multă dintre ele. În Liga a 2-a se dispută un cu totul alt fotbal, aici trebuie să joci mai mult din plăcere, din pasiunea pentru fotbal.

Pontul Zilei din 18 noiembrie 2021

Petrolul a simțit că se poate, acum că totul merge perfect este bine, să vedem ce se întâmplă la acest club în momentul în care apar vreo două înfrângeri consecutive. Nicolae Constantin a apărut de nicăieri, acesta nu are la bază rezultate excelente pe la vreo altă echipă. Cel mai bine este cunoscut pentru faptul că a evoluat la Rapid în perioada în care giuleștenii au performat în Cupa UEFA.

Ce este drept, Nae Constantin este ploieștean la bază, acesta debutând în fotbalul mare la Petrolul. Fiind de-al casei, Nae a venit cu multă încredere la Petrolul, și-a pus sufletul gaj și a încercat să facă ceva bun. Într-un moment în care Petrolul a ratat calificare după calificare în Liga 1, acest om s-a găsit să aibă încredere în jucătorii găsiți la antrenament. A mai venit și el cu câteva sugestii, iar acum Petrolul arată precum o echipă ce poate promova lejer.


Petrolul – Chiajna Gol Petrolul în a doua repriză @ 1.67

PARIAZĂ ONLINE LA BETFAIR! ACTIVEZI 150 RON FĂRĂ RISC

[supsystic-price-table id=87]

Pontul Zilei din 18 noiembrie 2021

În istoria acestui club de tradiție, nu puține au fost momentele care ne-au lăsat mască, așa cum se spune pe la noi. Acum este „lapte și miere”, victoriile au adus o liniște la club, au adus o stabilitate mult necesară la Ploiești. Din păcate, având niște fani foarte pasionali, nici nu vrea să mă gândesc ce ar urma în cazul unei serii nereușite de rezultate.

Meciul cu echipa lui Niculescu este foarte complicat, Chiajna este una dintre echipele cu stabilitate din Liga a 2-a. Dacă Petrolul ne demonstrează și în jocul din această seară ce a reușit în trecutul recent, atunci echipa lui Nae Constantin este de neoprit. O victorie cu Chiajna aduce și alte beneficii pe lângă cele trei puncte, aduce o încredere și mai mare în forțele proprii.

AGENTIE

RATING

BONUS

1,200 RON + 300 ROTIRI GRATUITE

1,000 RON BONUS

1,500 RON + 600 ROTIRI GRATUITE

1,000 RON + 150 ROTIRI GRATUITE

3,333 RON + 333 ROTIRI GRATUITE

1,000 RON + 50 ROTIRI GRATUITE

1,500 RON + 200 ROTIRI GRATUITE

100 ROTIRI GRATUITE

Alte Pronosticuri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!