fbpx
spot_img

Pontul Zilei din 19 decembrie 2021

În sfârșit, un meci extrem de dificil pentru FCSB. Cred că se simțea nevoia unui astfel de duel, cei de la FCSB trebuie să afle exact unde sunt la acest moment. Niciuna dintre echipe nu o să cedeze vreun metru de teren, punctele sunt foarte importante.

Pontul Zilei din 19 decembrie 2021

FCSB are un parcurs de vis, aproape că nu a avut adversar în ultimele două luni. Totul a început cu Iordănescu jr, acesta a reușit să readucă încrederea și dorința de fotbal în fotbaliștii FCSB-ului. Becali a hotărât că juniorul Iordănescu trebuie să plece, acesta din urmă s-a conformat și astfel Petrea s-a întors la clubul lui Becali.

Interesant este faptul că ritmul de joc și rezultatele pozitive nu s-au schimbat după despărțirea de Edi. Evident, Becali consideră că a luat cea mai bună decizie, că se vede faptul că nu contează așa de mult antrenorul. Din păcate pentru el, eu cred că la jocul de azi o să afle cât de mult contează un antrenor în fotbal.


Sepsi – FCSB 1X @ 1.50

PARIAZĂ ONLINE LA BETFAIR! ACTIVEZI 150 RON FĂRĂ RISC

[supsystic-price-table id=87]

Pontul Zilei din 19 decembrie 2021

Nu cred că există vreun termen de comparație între Bergodi și Petrea, la niciun capitol. Italianul a reușit să redreseze echipa din Sfântu Gheorghe, de la numirea sa pe banca tehnică totul a luat o turnură în bine. La început a fost dificil, Sepsi părea să se chinuie foarte mult până să ajungă din nou o echipă importantă a Ligii 1.

Este un ultim meci, de obicei sa fac tot felul de promisiuni, tot felul de rezoluții în aceste momente, parcă nimeni nu vrea să plece în vacanța de iarnă cu o înfrângere la activ. Stadionul o să fie plin, atmosfera la fel de apăsătoare pentru fotbaliștii lui Petrea, chiar cred că Sepsi poate să scoată un rezultat pozitiv.

AGENTIE

RATING

BONUS

1,200 RON + 300 ROTIRI GRATUITE

1,000 RON BONUS

1,500 RON + 600 ROTIRI GRATUITE

1,000 RON + 150 ROTIRI GRATUITE

3,333 RON + 333 ROTIRI GRATUITE

2,023 RON + 200 ROTIRI GRATUITE

1,500 RON + 200 ROTIRI GRATUITE

100 ROTIRI GRATUITE

Alte Pronosticuri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!