fbpx
spot_img

Pontul Zilei din 20 noiembrie 2021

Arsenal se află în cel mai bun moment al său din ultimii zece ani. Nici nu-mi aduc aminte când „tunarii” au avut o așa serie pozitivă de rezultate consecutive. Nu doar aceasta este marea reușită a lui Arsenal, ci jocul în sine.

Pontul Zilei din 20 noiembrie 2021

Doar două puncte separă Liverpool de Arsenal, dar cam aici se termină mica diferență dintre cele două rivale. Liverpool are 31 de goluri marcate, Arsenal are doar 13. Există o similitudine la numărul de goluri primite, Arsenal a încasat 13 goluri, iar „cormoranii” au primit 11 până în acest moment. Numărul de victorii reușite este același, jocul este la fel de bun, așa că sper să vedem un meci foarte spectaculos.

Arsenal a mizat din nou pe tineri, acei tineri crescuți de club în propria ogradă. Sunt câteva nume care au ajuns și la echipa națională, iar felul în care evoluează etapă de etapă în campionat este de-a dreptul impresionant. Un joc cu Liverpool este mai mereu dificil, ori te iei la trântă cu băieții lui Klopp, ori încerci pe contraatac. Doar câteva echipe au reușit să plece cu puncte de pe terenul lui Liverpool jucând acest ultim stil de joc.


Liverpool – Arsenal GG @ 1.60

PARIAZĂ ONLINE LA BETFAIR! ACTIVEZI 150 RON FĂRĂ RISC

[supsystic-price-table id=87]

Pontul Zilei din 20 noiembrie 2021

„Tunarii” sunt conștienți de faptul că mai au un pic de muncit, mai trebuie să schimbe din mers anumite lucruri. Poate că în zona atacanților centrali mai trebuie ceva nou, cei doi din acest moment și-au trăit deja momentele de vârf ale carierei lor. Arsenal se bazează pe un joc de echipă, de la portar până la vârf, toată lumea joacă pentru echipă. Apropo de portar, acesta ne-a uimit prin paradele sale din ultima vreme, nu o să treacă foarte mult timp și o să-l vedem la echipa națională cu siguranță.

AGENTIE

RATING

BONUS

1,200 RON + 300 ROTIRI GRATUITE

1,000 RON BONUS

1,500 RON + 600 ROTIRI GRATUITE

Alte Pronosticuri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!