Pontul Zilei la pariuri, 18 martie 2020

A venit rândul să ne îndreptăm atenţia către continentul african. Mai exact, spre ţara care i-a oferit fotbalului pe celebrii Jay-Jay Okocha, Nwankwo Kanu, John Obi Mikel sau Obafemi Martins, Nigeria.

Pontul Zilei la pariuri, 18 martie 2020

Plateau United şi Kwara United se întâlnesc miercuri, de la ora 17, într-o partidă din etapa a 25-a a Campionatului din Nigeria (NPFL).

Îşi vor măsura forţele două formaţii care obiective total diferite în acest sezon. Plateau este prima, cu 46 de puncte, patru peste locul doi ocupat de Rivers United, în timp ce Kwara este pe locul 18, din 20, cu 28 de puncte.


Plateau United – Kwara United peste 2.5 goluri @ 1.91


Este foarte important de reţinut faptul că liga nigeriană este una atipică. Are unul dintre cele mai procentaje privind victoriile echipelor gazdă. Practic, din cele 236 de meciuri disputate, 147 au revenit echipelor gazde. Un procentaj de peste 62%. În plus, rezultatele de egalitate au fost doar 25%, iar victoriile din deplasare au fost doar 13%.

Nu ştim exact dacă acest procent este pur unu întâmplător, în conformitate cu valorile echipelor, dau dacă Cooperativa lucrează şi la ei, însă trebuie să ţinem cont de acest acest. În plus, diferenţa din clasament dintre cele două formaţii este una consistentă, nu degeaba casele de pariuri acordă o cotă infimă gazdelor: 1.15-1.20. Nu ne vom axa pe un pronostic solist, ci pe unul dat de numărul de goluri.

Pontul Zilei la pariuri, 18 martie 2020

Ne aşteptăm ca Plateau să învingă categoric. Are 10 victorii şi 2 egaluri pe teren propriu, din 12 meciuri, cu un golaveraj de 27-5, şi o medie de goluri pe meci acasă de 2.6 goluri. Nu este una extrem de mare, însă Plateau joacă mult mai bine atunci când are de înfruntat o formaţie din subsolul clasamentului, şi nu un meci cu o echipă din TOP 5. Acasă, Plateau a obţinut victorii concludente cu echipele din a doua jumătate de clasament. Partide cu multe goluri.

  • Adamawa United 5-0
  • Enyimba 4-0
  • Ifeany Ubah 5-1
  • Jigawa Golden Stars 2-1
  • Wikki Tourist 2-1

De partea cealaltă, Kwara are doar 7 puncte în deplasare, în acest sezon, fiind pe locul 13 din 20, în această ierarhie. În meciurile sale din deplasare s-au marcat 31 de goluri, o medie asemănătoare cu cea pe care o înregistrează Plateau acasă.

Ambele formaţii au nevoie de puncte, astfel că vor renunţa din prima clipă la prudenţă. Plateau îşi doreşte să rămâne lider, în timp ce Kwara ţinteşte să scape de la retrogradare.

Ultimele două partide directe disputate între Plateau şi Kwara s-au încheiat cu victorii ale gazdelor:

  • 24.11.19 – Kwara – Plateau 1-3
  • 26.04.18 – Plateau – Kwara 2-0
Dumitru Andreihttps://andrei-dumitru.ro/
Vreau să construim împreună cea mai mare comunitate de pariuri din România, de pe urma căreia să putem câștiga constant.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!