Pontul Zilei la pariuri, 19 martie 2020

Federaţia Braziliană de Fotbal a urmat exemplul marilor campionate europene şi a suspendat toate campionatele naţionale, până la noi ordine, din pricina extinderii pandemiei de coronavirus. Cu toate acestea, în Brazilia se mai joacă fotbal. Cum este posibil?

Pontul Zilei la pariuri, 19 martie 2020

Chiar dacă cele mai importante campionate din Brazilia au fost suspendate, nu acelaşi lucru s-a întâmplat şi cu cele regionale, unde fotbalul se joacă fără spectatori.

Echipe mai puţin cunoscute ale Braziliei se întâlnesc în astfel de competiţii, însă este numai un prilej bun pentru a realiza un nou pariu.

Santana EC şi Ypiranga se întâlnesc joi, de la ora 22, în cea de-a doua etapă a Campionatului Regional Amapaense.

Campionatul Amapaense este o defapt o ligă a statului Amapa din Brazilia şi are 12 echipe, împărţite în câte două grupe. În grupa din care fac parte Santana şi Ypiranga se mai regăsesc formaţii precum Santos AP, Sao Paolo AP, Trem şi Macapa. Ultima dintre ele este şi cea mai titrată, cu 17 succese.


Santana EC – Ypiranga AP peste 2.5 goluri @ 1.60


Pontul Zilei la pariuri, 19 martie 2020

Ypiranga este a doua în acest clasament, cu 10, în timp ce Santana este pe trei, cu 7. Ypiranga este favorită în acest duel cu Santana, deoarece se doreşte a fi un club profesionist, ce activează în Serie D din Brazilia. În schimb, Santana rămas la stadiul de club amator.

În plus, Ypiranga a câştigat această competiţie ultima dată în 2018, în timp ce Santana s-a impus ultima dată în 1985.

Cel mai sigur pronstic în astfel de dueluri, unde informaţiile sunt extrem de puţine, este cel jucat la goluri. În contextul actual al coronavirusului, cu tribunele goale, jucătorii confundă deseori jocul oficial cu unul amical şi se relaxează prematur. Aşa apar greşelile multe şi golurile.

Cum casele de pariuri o văd favorită clară, în deplasare, pe Ypiranga, vom alege să jucăm la goluri, peste 2.5, mai riscant decât pronosticul solist, dar care ne poate oferi o satisfacţie mai mare financiară, sub aspectul că ambele formaţii pot înscrie fără probleme în această confruntare.

Dumitru Andreihttps://andrei-dumitru.ro/
Vreau să construim împreună cea mai mare comunitate de pariuri din România, de pe urma căreia să putem câștiga constant.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!