Pontul Zilei la pariuri, 20 martie 2020

Joi a luat startul o nouă ediţie a campionatului de fotbal din Belarus. Da, în Belarus se mai joacă fotbal, chiar şi cu suporteri în tribune. Sezonul a debutat furtunos, cu două victorii surprinzătoare ale unor formaţii cotate cu şanse minime la casele de pariuri.

Pontul Zilei la pariuri, 20 martie 2020

Revenind la cele două meciuri din Belarus, disputate joi, Energetik a învins-o pe BATE Borisov cu 3-1, cotă între 9 şi 10, iar Torpedo Zhodino a câştigat pe terenul vicecampioanei Shakthar Soligorsk, scor 1-0, având tot o cotă aflată în 9 şi 10.

Cu două surprize atât de mari, este greu de crezut că şi celelalte formaţii, ce par favorite pe hârtie, îşi vor subestima şi ele adversarii, aşa cum au făcut-o BATE Borisov şi Shakhter Soligorsk.


Dinamo Minsk – Rukh Brest – victorie la 0 pentru gazde –  @ 1.72


Vineri, de la ora 19, Dinamo Minsk şi Rukh Brest se întâlnesc în prima etapă a campionatului din Belarus – Vysshaya Liga. Cele două formaţii nu s-au mai întâlnit niciodată într-un meci direct, adversara din Brest fiind o formaţii înfiinţată în anul 2016.

Pontul Zilei la pariuri, 20 martie 2020

Dinamo Minsk este a doua cea mai titrată formaţie din Belarus, cu şapte titluri, însă ultimul cucerit a avut loc în 2004. În schimb, în ultimii 10 ani, a fost vicecampioană în alte patru rânduri. Sezonul trecut, Dinamo Minsk a terminat pe locul patru. Acum, fosta adversară a lui Dinamo din sferturile de finală ale Cupei Cupelor, sezonul 1983-1984 (1-1 la Minsk, 0-1 la Bucureşti) are de înfruntat pe Rukh Brest, echipă nou promovată în prima ligă din Belarus, cunoscută ca fiind un satelit al campioanei Dinamo Brest.

Dinamo Minsk este favorită clară la casele de pariuri. Un pronostic îndrăzneţ este scenariul în care formaţia gazdă câştigă meciul la 0, în faţa nou-promovatei Rukh Brest, iar cota este una considerabilă.

Dumitru Andreihttps://andrei-dumitru.ro/
Vreau să construim împreună cea mai mare comunitate de pariuri din România, de pe urma căreia să putem câștiga constant.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!