Pontul Zilei la pariuri, 22 martie 2020

Nevoie ne împinge să ne îndreptăm atenţia tot asupra imprevizibilului campionat din Belarus, unicul din Europa care se desfăşoară în condiţii normale, cu suporterii în tribune.

Pontul Zilei la pariuri, 22 martie 2020

Duminică, de la ora 15, Belshina şi FC Minsk se întâlnesc într-o partidă contând pentru prima etapă a campionatului din Belarus – Vysshaya Liga.

Belshina este o formaţie nou promovată în prima ligă din Belarus, însă este obişnuită cu meciurile de pe prima scenă. Au retrogratat în 2016, în liga secundă, după şapte ani, iar de atunci a tot ţintit promovarea. Din a treia încercare i-a reuşit. Până în 2016, în 24 de sezoane, 20 dintre ele le-a disputat în prima divizie, iar apogeul a fost atins în 2001, când a obţinut primul şi singurul său titlu din istorie. La 19 ani distanţă, Belshina nu mai are calibrul de de atunci, însă are în spate istoria, care îi obligă să performeze.


Belshina – FC Minsk FC  – NU vor marca ambele  @ 1.80

Cannot find required Table


De partea celalată, FC Minsk este o formaţie de pluton care, cum-necum, începe al 12-lea sezon consecutiv în prima ligă. Singura clasare notabilă este un loc trei, în 2010. Anul trecut, FC Minsk s-a clasat pe un modest loc 10, fiind la doar şase puncte de locul care ducea în barajul de menţinere în prima ligă.

Pontul Zilei la pariuri, 22 martie 2020

Pe foaie, FC Minsk porneşte favorită prin prisma faptului că este formaţia mai experiementată. Cu toate acestea, începutul de sezon în Belarus ne-a demonstrat că nu există formaţii favorite, mai ales după ispravele reuşite de Shakthar Soligorsk, BATE Borisov şi Dinamo Minsk:

  • Energetic BGU 3-1 BATE Borisov – cotă 10 Betfair
  • Shakhter Soligorsk  0-1 Zhodino – cotă  10 Betfair
  • Dinamo Minsk 0-1 Rukh Brest – cotă 8 Betfair

În şase din cele şapte meciuri disputate până acum în prima etapă din Belarus, s-au marcat sub 2,5 goluri, semn că echipele se află, încă, în perioada de tatonare, de căutare al ritmului de joc şi nu-şi asumă foarte multe riscuri. Altfel nu concepe surprizele prezentate mai sus, venite una după alta.

Dumitru Andreihttps://andrei-dumitru.ro/
Vreau să construim împreună cea mai mare comunitate de pariuri din România, de pe urma căreia să putem câștiga constant.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!