fbpx

Pontul Zilei la pariuri, 24 februarie 2020

Înfrângerea de la Dortmund a întrerupt o serie de 5 partide fără înfrângere pentru Frankfurt, dintre care 4 au fost victorii. Gazdele au avut un sezon modest, un sezon în care au pierdut de 10 ori și au câștigat doar de 8. Berlinezii au făcut câteva victime sezonul acesta, pot profita și de starea lui Frankfurt.

Pontul Zilei la pariuri, 24 februarie 2020

Pe propriul teren, Frankfurt a pierdut doar de două ori, gazdele au un atac foarte bun acasă, după ce au reușit 26 de goluri în 11 etape. La mijlocul săptămânii, Frankfurt a trecut fără vreo problemă de Salzburg, scor 4-1. Evoluția a fost una entuziasmantă pentru gazde, Salzburg neavând nicio șansă încă de la startul partidei. În ultimele 4 partide oficiale, pe care le-a disputat Frankfurt, s-au marcat cel puțin 4 goluri de fiecare dată.


Frankfurt – Union Berlin gol Frankfurt ambele reprize @ 2.80

Cannot find required Table


În 2020, Union Berlin a alternat victoriile cu înfrângerile, are câte 3 din fiecare. Berlinezii au pus 6 puncte între ei și prima echipă ce retrogradează, având în vedere că este nou promovată, Union Berlin a reușit un sezon fantastic. Oaspeții se bazează în exclusivitate pe partidele disputate acasă, deoarece din deplasările de până acum, nu au reușit mare lucru. Doar 8 puncte au strâns oaspeții din deplasare, au un golaveraj de 11-21, dar au reușit două victorii în ultimele două astfel de partide. Ambele fiind obținute la zero.

Pontul Zilei la pariuri, 24 februarie 2020

Frankfurt mai are șansa de a ajunge în sezonul viitor de Europa League și printr-un parcurs bun în Cupa Germaniei. În general , Frankfurt joacă foarte ofensiv acasă, iar acest lucru aduce și golul. Union Berlin a reușit câteva meciuri bune în deplasare, dar acestea sunt mai mult rarități. Venind după victoria entuziasmantă din Europa League, Frankfurt poate face din nou scor, totul depinde de starea de moment.

spot_img

PONTURILE DE AZI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!