fbpx

Pontul Zilei la pariuri, 7 mai 2020

Cu un singur punct obținut după cele 7 etape disputate, Gorodeja 2 este obligată să facă totul pentru o victorie. Minsk 2 se află în urmărirea liderului, Dinamo Minsk, însă duce o luptă strânsă și pentru locul secund.

Pontul Zilei la pariuri, 7 mai 2020

Gorodeja a bifat un singur egal până acum, în rest înfrângeri pe linie. Cele două goluri marcate, nu sunt nici măcar o picătură într-un pahar cu apă, pentru că la capitolul goluri primite, numărul acestora ajunge la 21. Într-un singur meci de campionat, Gorodeja a reușit performanța de a nu primi gol, 0-0 cu Soligorsk 2. Punctul a fost obținut pe propriul teren, dar niciun gol nu a fost reușit în acest gen de meciuri. Și au fost trei astfel de partide până acum.

CLICK AICI PENTRU A ACTIVA BONUSUL DE BUN VENIT DE LA BETANO


Gorodeja 2 – Minsk 2 peste 1,5 goluri PR @ 1.75
Curs Final @ 1.75 la Betano

$Price/mo

List item

List item

List item

Bonus de bun venit

Cele mai multe cote

Retrageri rapide pe card

L1170664W000663

RECOMAND


Minsk 2 a acumulat 16 puncte și este la trei puncte de liderul Dinamo Minsk 2. Lupta pentru podium se duce în 5 echipe, iar cei de la Minsk 2 au cea mai bună linie de clasament în deplasare. Cu 9 puncte obținute dintr-un total de 12 posibile, Minsk 2 a marcat în toate deplasările de până acum. Înfrângerea de la Ruch Brest a dat lucrurile peste cap, dar echipa jocaă un fotbal solid și nu poate da cu piciorul unei oportunități.

CITEȘTE ȘI

Pontul Zilei la pariuri, 7 mai 2020

În ultimele două partide directe, Minsk 2 a marcat de 9 ori: 8-0 pe propriul teren 1-1 în deplasare. Gorodeja nu a câștigat niciun duel de pe propriul teren, egalul de 1-1 fiind și singurul rezultat pozitiv pentru gazde. Oaspeții nu au marcat mai mult de două goluri într-o deplasare de la Gorodeja 2, dar la cum evoluează în acest sezon Gorodeja, oaspeții ar putea trece lejer de acestă barieră. În acest sezon, Gorodeja a disputat trei partide pe propriul teren, iar golaverajul acestora este de 0-8.

spot_img

PONTURILE DE AZI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!