fbpx

Pontul Zilei la pariuri din 17 mai 2020

Liderul din Bundesliga 2 se poate detașa în clasament, în această zi. Meciul de azi, primul de după pandemie, nu trebuie să fie unul dificil, mai ales că vizitatorii au suficiente probleme pe cap în acest moment. Osnabruck a încasat la ultimul meci din Bndesliga 2 un total de 6 goluri.

Pontul Zilei la pariuri, 17 mai 2020

Oaspeții nu au câștigat niciun meci din ultimele cinci, iar în ultimele două a pierdut de fiecare dată și a încasat 9 goluri. La fel de adevărat este și faptul că Osnabruck marchează gol în aproape fiecare meci pe care îl dispută. 5 din cele 7 meciuri pe care le-au disputat oaspeții în 2020s-au terminat cu „GG”. Din cele 12 deplasări de până acum, Osnabruck a scos doar două victorii, plus că au și un golaveraj negativ de 14-19. Ultimele cinci deplasări ale oaspeților de azi s-au terminat în „GG”.

CLICK AICI PENTRU A ACTIVA BONUSUL DE BUN VENIT DE LA BETANO


Bielefeld – Osnabruck 1 @ 1.68
Curs Final @ 1.68 la Betano

$Price/mo

List item

List item

List item

Bonus de bun venit

Cele mai multe cote

Retrageri rapide pe card

L1170664W000663

RECOMAND


Bielefeld își merită titulatura de lider, ocupă primul loc datorită constanței avute, dar trebuie să umble un pic la joc. Pentru că egalurile o pot afecta pe parcurs pe echipa gazdă de azi. Bielefeld are 9 remize, însă și numărul înfrângerilor suferite este la fel de spectaculos, două până acum. Una dintre acestea a fost pe propriul teren, acolo unde Bielefeld a remizat și de cinci ori. În ultimele 4 etape de casă, Bielefeld a obținut 4 victorii, dar totalul celor 12 etape disputate până în acest moment a ajuns abia la 6.

CITEȘTE ȘI

Pontul Zilei la pariuri, 17 mai 2020

Oaspeții sunt la două puncte de zona roșie, așa că își doresc să nu piardă duelul de azi. Bielefeld are un avans liniștitor față de Stuttgart și HSV, dar dacă nu câștigă meciurile considerate ușoare de pe propriul teren, atunci obiectivul promovării directe este în pericol. În meciul tur s-au impus gazdele de azi cu scorul de 1-0, iar în ultimele 4 victorii consecutive de pe propriul teren, Bielefeld nici măcar nu a primit gol.

spot_img

PONTURILE DE AZI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!