fbpx

Pontul Zilei la pariuri din 2 august 2020

Pontul Zilei la pariuri din 2 august 2020 vine din Liga 2, acolo unde liderul play-off-ului, UTA Arad, întâlnește în deplasare FC Argeș, în ultima rundă.
Pontul Zilei la pariuri din 2 august 2020
Înaintea ultimei etape, cinci dintre cele șase echipe păstrează șanse la promovare, excepția fiind Petrolul Ploiești. UTA este încă lider, cu 29 de puncte, în ciuda evoluțiilor modeste avute în play-off. Doar două puncte o mai despart de UTA de locul secund, ocupat de CS Mioveni, care primește vizita Petrolului. FC Argeș ocupă locul al treilea, cu 26 de puncte, fiind urmată de Turris, cu 25 de puncte, și Rapid, cu 24 de puncte.

FC Argeș – UTA Peste 2,5 goluri @ 2.20

PARIAZĂ MECIUL LA BETFAIR! ACTIVEZI 150 RON FĂRĂ RISC

Price

monthly


Pontul Zilei la pariuri din 2 august 2020

FC Argeș vine după victoria obținută în deplasare cu Petrolul Ploiești, meci în urma căruia lupii galbeni au ieșit din lupta pentru promovare. UTA Arad, în schimb, a pierdut acasă contra Rapidului, deși a condus cu 1-0, și le-a oferit astfel șansa giuleștenilor de a mai spera la promovare. UTA a avut 1-0 la pauză, dar Rapid a întors scorul prin dubla lui Mallo, din partea secundă.

FC Argeș nu a mai pierdut cu UTA de mai bine de șapte ani. De atunci, piteștenii au obținut patru victorii, iar ultimul meci direct, disputat în turul sezonului regulat al Ligii 2, s-a încheiat cu o remiză albă. De această dată, se preconizează o partidă cu multe goluri. Atât FC Argeș, cât și UTA au fost implicate în meciuri cu multe goluri în acest play-off. De pildă, în patru dintre ultimele cinci meciuri ale celor de la FC Argeș s-au marcat cel puțin trei goluri. De asemenea, în cinci dintre ultimele șapte meciuri ale celor de la UTA s-au înscris măcar trei goluri. La Betfair, „peste 2,5 goluri” la FC Argeș – UTA vine cu o cotă excelentă de 2,20.

Andrei Dumitruhttps://andrei-dumitru.ro/
Pe această platformă veți găsi informații de calitate din lumea pariurilor. Pe lângă pronosticuri și bilete, vă propun să analizăm împreună toate casele de pariuri online licențiate în România.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!