fbpx

Pontul Zilei la pariuri din 7 august 2020

Pontul Zilei la pariuri din 7 august 2020 vine din Rusia, acolo unde are loc Supercupa, între campioana Zenit și Lokomotiv Moscova, care este deținătoarea trofeului. Se anunță un meci de 1X2 la Moscova.

Pontul Zilei la pariuri din 7 august 2020

Zenit Sankt Petersburg a făcut eventul Cupă – campionat în Rusia, astfel că va juca Supercupa împotriva vicecampioanei Lokomotiv Moscova. Forrmația din Capitala Rusiei este deținătoarea Supercupei, după ce în sezonul trecut a învins-o chiar pe Zenit Sankt Petersburg, cu scorul de 3-2. De atunci, Zenit și Lokomotiv s-au mai întâlnit de două ori, în sezonul trecut, iar moscoviții au obținut o victorie, scor 1-0, și o remiză, 0-0, astfel că au rămas neînvinși în fața formației din Sankt Petersburg din 2018.

Zenit – Lokomotiv GG @ 1.62

PARIAZĂ MECIUL LA BETFAIR! ACTIVEZI 150 RON FĂRĂ RISC

Price

monthly


Pontul Zilei la pariuri din 7 august 2020

Cele două echipe vin după serii lungi de meciuri fără înfrângere. Zenit este neînvinsă în 2020. 14 meciuri a disputat Zenit în acest an, dintre care a câștigat zece. Și Lokomotiv Moscova are o serie asemănătoare. Nici moscoviții nu a înregistrat vreo înfrângerre în acest an, în 11 meciuri oficiale disputate, câștigând șase dintre acestea.

Așa cum spuneam, Zenit a ieșit campioană în Rusia, la mare distanță de vicecampioana Lokomotiv. 15 puncte a fost diferența dintre Zenit și Lokomotiv, la finalul sezonului, ambele echipe urmând să evolueze în ediția viitoare a Ligii Campionilor. În plus, Zenit a luat și Cupa, după o victorie la limită obținută împotriva celor de la Khimki, scor 1-0.

Așadar, se anunță un meci de 1X2 în Supercupa Rusiei, între două echipe neînvinse în 2020. Cu toate că la prima vedere Zenit pare să plece cu prima șansă, nu trebuie să neglijăm faptul că formația din Sankt Petersburg nu a mai învins-o pe Lokomotiv Moscova de doi ani. De aceea, sfatul meu este să pariați pe goluri. Și de-o parte, și de alta.

Andrei Dumitruhttps://andrei-dumitru.ro/
Pe această platformă veți găsi informații de calitate din lumea pariurilor. Pe lângă pronosticuri și bilete, vă propun să analizăm împreună toate casele de pariuri online licențiate în România.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!