fbpx

Ponturi Andrei Dumitru 19.08.2019

Așa cum v-am obișnuit, vă propun alte trei pronosticuri la această rubrică. Sunt cote în care eu am mare încredere în oferta de luni. Nu avem prea multe meciuri, însă stăm mai bine decât în săptămânile trecute. 

Ponturi Andrei Dumitru 19.08.2019

Dacă vă amintiți voi, în urmă cu o săptămână vă spuneam că nu înțeleg de ce agențiile oferă o cotă medie de 2.30 pentru minimum trei goluri la Viitorul – Botoșani. S-a terminat 2-2 și putea fi chiar 4-4 la ce ocazii au fost. Iată că bookmakerii nu par să se fi învățat minte, iar la Astra – Viitorul avem o cotă de 1.40 pentru cel puțin două goluri în meci. Astra și Viitorul s-au întâlnit de 27 de ori de-a lungul timpului. Știți câte meciuri s-au încheiat fără gol marcat? Unul singur, chiar primul, disputat în 2012!


 

  • Astra – Viitorul Peste 1,5 @ 1.40
  • Waregem – Charleroi Peste 2,5 @ 1.65
  • Wolves – Man United X2 @ 1.39

 


În Premier League avem o cotă de 1.39 pentru X2 la Wolves – Manchester United. Chiar nu va fi ușor pentru „diavoli” să scoată un punct din acest joc. Anul trecut, Solskjaer a avut două meciuri cu Wolves și le-a pierdut pe amândouă. De această dată au venit întăriri în lotul lui United, în special la nivel defensiv, acolo unde Maguire și Wan Bissaka par să se fi adaptat de minune. United a învins-o cu 4-0 pe Chelsea în prima rundă, în timp ce Wolves a înregistrat un 0-0 previzibil în deplasare cu Leicester. E posibil ca Wolves să fie ușor obosită, jucând deja două tururi preliminare în Europa League.

 

Ponturi Andrei Dumitru 19.08.2019

Cel de-al treilea meci vine din campionatul Belgiei, acolo unde am jucat minimum trei goluri la Waregem – Charleroi. De obicei, în meciurile dintre cele două echipe se marchează multe goluri. Nu zic că e obligatoriu să se întâmple și acum, dar mă ajută și rezultatele înregistrate de ambele în noul sezon. Două goluri par a fi garantate în acest meci. Așa s-a întâmplat în primele trei etapte atât în meciurile lui Waregem, cât și în jocurile lui Charleroi.

Andrei Dumitruhttps://andrei-dumitru.ro/
Pe această platformă veți găsi informații de calitate din lumea pariurilor. Pe lângă pronosticuri și bilete, vă propun să analizăm împreună toate casele de pariuri online licențiate în România.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!