fbpx

Ponturi fotbal Angers – Lille Ligue 1 din 23 mai 2021

Un meci cât un sezon pentru Lille, ultima etapă o să aibă un dramatism aparte, asta în cazul în care Angers încearcă să devină peste noapte un arbitru în lupta pentru titlu. Pentru binele fotbalului, Lille trebuie să câștige, PSG a dominat mulți ani fotbalul francez.

Ponturi fotbal Angers – Lille Ligue 1 din 23 mai 2021

Nu este suficient să vrei și să meriți, trebuie să mai și poți, pentru că așa stau lucrurile în fotbal. În ultima etapă, cea cu St. Etienne, Lille s-a chinuit foarte mult și a terminat la egalitate pe propriul teren, împotriva unei echipe lipsite de orice obiectiv. Cu cât ești mai aproape de un obiectiv, cu atât presiunea te face să greșești și mai mult. Frica intervine în multe dintre aceste cazuri, sper să nu se instaleze și în această seară. Angers a pierdut 4 din ultimele 5 meciuri disputate, cam în această situație se află echipa gazdă. Cum la retrogradare nu are nicio emoție, Angers s-ar putea să ofere un fotbal care să o încurce pe Lille.

Angers – Lille 2 @ 1.33

PARIAZĂ MECIUL LA SUPERBET! AI 500 RON BONUS DE BUN VENIT

Price

monthly

L1160659W000328


Ponturi fotbal Angers – Lille Ligue 1 din 23 mai 2021

Echipa oaspete are nevoie de determinare, are nevoie de o concentrare maximă la ce are de făcut, nu trebuie să intre în jocul celor de la Angers. Ieri, Atletico Madrid a avut parte de un meci chinuitor cu o echipă aflată la retrogradare, dar a reușit să gestioneze acest lucru și astfel a câștigat campionatul. Banii sunt foarte importanți în fotbal, așa că o eventuală câștigare a titlului ar aduce prin consecință și o motivație financiară în viitor. Sper să vedem un Lille care termină pe primul loc la finele acestui sezon, PSG are bani, are jucători, are tot ce-și poate dori, dar Lille are mare nevoie de acest trofeu, cred că Franța are mare nevoie de o campionă precum Lille.

spot_img

PONTURILE DE AZI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!