fbpx
spot_img

Ponturi fotbal Brighton – Everton Premier League din 12 aprilie 2021

Everton a pierdut opt din ultimele nouă puncte puse în joc, un lucru extrem de neplăcut pentru o echipă ce se butea bate până în ultima etapă la un loc de Champions. Deplasarea de azi este extrem de dificilă, iar aici nu mă refer la drum, ci la adversar.

Ponturi fotbal Brighton – Everton Premier League din 12 aprilie 2021

Brighton este în coada clasamentului, dar are un mare renume, Brighton este una dintre echipele ce joacă fotbal, joacă un fotbal ofensiv. Nu de puține ori s-a întâmplat ca echipele mari din Anglia să aibă probleme pe terenul lui Brighton. Ce este bine, este faptul că Brighton se deschide foarte mult, astfel că Everton poate să profite la maxim de spațiile create.

Everton nu este o echipă de contraatac, dar are oameni care pot face diferența printr-o execuție. Brighton s-a îndepărtat un pic de zona roșie, dar în ultima etapă a pierdut și acum a fost egalată la puncte de Newcastle. Un succes nu este prioritar în acestă seară, dar Brighton, fiind echipa gazdă, trebuie să facă tot posibilul să nu piardă.

Brighton – Everton GG @ 1.87

PARIAZĂ MECIUL LA SUPERBET! AI 500 RON BONUS DE BUN VENIT

[supsystic-price-table id=86]

Ponturi fotbal Brighton – Everton Premier League din 12 aprilie 2021

Visul de Champions League pe care îl avea Everton, nu prea mai este de actualitate. Poate un pic de speranță, în rest nimic. Pentru a prinde un loc de Champions, Everton trebuie să adune 90% din punctele rămase în joc, dar are mare nevoie și de rezultate favorabile în meciurile dintre rivalele la obiectiv.

Un lucru greu de petrecut, aproape imposibil. Everton are capacitatea de a câștiga acest meci, dar importantă este și maniera în care reușește acest lucru. Dacă o luăm pe partea spirituală, Everton a câștigat mai mereu după ce a avut o serie de trei meciuri fără vreun succes. Brighton trebuie să facă tot posibilul și să nu piardă, este greu de realizat acest obiectiv.

AGENTIE

RATING

BONUS

1,200 RON + 300 ROTIRI GRATUITE

1,000 RON BONUS

1,500 RON + 600 ROTIRI GRATUITE

1,000 RON + 150 ROTIRI GRATUITE

3,333 RON + 333 ROTIRI GRATUITE

1,000 RON + 50 ROTIRI GRATUITE

1,500 RON + 200 ROTIRI GRATUITE

100 ROTIRI GRATUITE

Alte Pronosticuri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!