fbpx

Ponturi fotbal Chelsea – Real Madrid Liga Campionilor din 5 mai 2021

Madrilenii luptă din greu în La Liga. În campionatul Spaniei, Realul are de trecut alte trei cluburi de tradiție pentru a se impune la final. În Champions League este vorba de un singur joc, dar adversarul a ajuns la o maturitate demnă de respectul tuturor.

Ponturi fotbal Chelsea – Real Madrid Liga Campionilor din 5 mai 2021

Jucătorii pe care îi are Chelsea în acest moment în lot erau și la startul sezonul, diferența este făcută de banca tehnică. Lampard a fost un super fotbalist, dar la nivelul băncii tehnice s-a cam grăbit când a acceptat din prima să o antreneze pe Cheslea. Tuchel a văzut multe la viața sa de antrenor, omul a plecat de la Mainz, echipă cu care a fost eliminat din tururile preliminare ale Europa League de către Gaz Metan.

Au trecut ceva ani de atunci, iar Tuchel a învățat ceva din eșecurile carierei sale. Nu putem spune că ce s-a întâmplat la Dortmund și PSG constituie un eșec, omul a făcut tot ce știut el mai bine la acest cluburi, dar cred că la Chelsea o să aibă un succes uriaș. Dacă o să câștige din acest prim an Champions League, atunci Tuchel merită o statuie. Nu cred că o să se întâmple acest lucru, dar o văd pe Chelsea în finală, mai ales că Realul are foarte mulți jucători indisponibili.

Chelsea – Real Madrid GG @ 1.90

PARIAZĂ MECIUL LA SUPERBET! AI 500 RON BONUS DE BUN VENIT

Price

monthly

L1160659W000328


Ponturi fotbal Chelsea – Real Madrid Liga Campionilor din 5 mai 2021

Madrilenii pot câștiga tot în următoarele trei săptămâni, dar la fel de adevărat este faptul că pot pierde și tot. În lupta pentru campionat trebuie să treacă de Barcelona, Sevilla și Atletico Madrid, un lucru extrem de greu de realizat. În lupta pentru trofeul Champions League, madrilenii au nevoie de două victorii. Și aici nu este ușor, dar pare ceva mai simplu decât în campionat. Ramos este accidentat, s-a antrenat normal în ultimele zile, dar nu are ritm de joc, nu cred că o să-l vedem pe teren.

Benzema a rămas cam singur în atac, iar cei din jurul său nu au valoare de semifinală de Champions League. Tuchel a găsit foarte mulți jucători buni la Chelsea, dar nu a găsit o echipă, el încearcă să facă o echipă din multitudinea de valori pe care o are la dispoziție. Un duel ce o să fie tacticizat la maxim, un duel în care mă aștept la o luptă bărbătească dusă până la limita regulamentului de către cele două echipe.
spot_img

PONTURILE DE AZI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!