fbpx

Ponturi fotbal Chelsea – Watford Premier League 4 iulie 2020

Chelsea nu mai are timp și puncte de pierdut în lupta pentru un loc de Champions League, iar victoria cu Watford este obligatorie.

Ponturi fotbal Chelsea – Watford Premier League 4 iulie 2020

Cu șase etape rămase de disputat din actuala ediție din Premier League, Chelsea ocupă locul al patrulea, ultimul care duce în Liga Campionilor. La doar un punct însă de poziția a treia, ocupată de Leicester City, echipă care este ieșită complet din formă. Manchester United și Wolves vin tare din urmă. Aflate la doar două puncte de Chelsea, pe locurile al cincilea și al șaselea, Man United și Wolves vin după lungi serii de invincibilitate. Astfel, pentru Chelsea cele trei puncte sunt vitale în partida de acasă cu Watford.


Chelsea – Watford 1 @ 1.45

PARIAZĂ MECIUL LA SUPERBET! AI 500 RON BONUS DE BUN VENIT

Price

monthly

L1160659W000328


Ponturi fotbal Chelsea – Watford Premier League 4 iulie 2020

Pe Stamford Bridge vine o echipă care nu a obținut decât un punct de la reluarea Premier League, 1-1 cu Leicester City. În rest, Watford a pierdut cu Burnley în deplasare, scor 1-0. Apoi, a fost învinsă acasă de Southampton, scor 1-3. Astfel, Watford se clatină din ce în ce mai tare, aflându-se pe primul loc deasupra zonei retrogradării. Doar un punct o desparte pe Watford de locurile 18 și 19, ocupate de Aston Villa, respectiv Bournemouth. În timp ce Norwich pare condamnată la retrogradare.

În turul campionatului, Chelsea a reușit să se impună pe terenul celor de la Watford, scor 2-1, așa cum a o făcuse și în precedentele două jocuri directe. De altfel, Watford are un singur succes în fața lui Chelsea în ultimii 20 de ani. În tot acest timp, londonezii au obținut 13 victorii. Iar alte trei meciuri s-au încheiat la egalitate. Pentru meciul de sâmbătă, Lampard nu are probleme de lot. Dincolo, însă, vor lipsi Deulofeu, Janmaat și Success, accidentați. Avem toate premisele unei victorii facile pentru Chelsea.

PONTURILE DE AZI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!