fbpx

Ponturi fotbal CS Mioveni – Hermannstadt Liga 1 din 2 iunie 2021

Echipa lui Pelici a reușit un 0-0 pe propriul teren, un rezultat excelent pentru o echipă de Liga a 2-a. Mioveni are un antrenor care știe cu ce se mănâncă un baraj de promovare, așa că echipa gazdă trebuie să fie foarte atentă.

Ponturi fotbal CS Mioveni – Hermannstadt Liga 1 din 2 iunie 2021

Hermannstadt a terminat gâfâind sezonul de Liga 1, îmi este tare teamă pentru sibieni că azi se cam termină totul. În bunul mers al lucrurilor de la noi din țară, deja s-a auzit faptul că Hermannstadt s-ar putea să fie desființată în cazul unei retrogradări. Așa o să se întâmple de fiecare dată cu o echipă departamentală. Gazdele au un mic avantaj, au o experiență mult mai bună datorită meciurilor disputate în Liga 1, în rest nu se poate spune că Sibiul are vreo șansă imensă în fața lui Mioveni, ba din contră. Gazdele evoluează pe teren străin, la Mediaș, nu este departe de Sibiu, dar nu este nici propriul teren.

Hermannstadt – CS Mioveni GG @ 2.05

PARIAZĂ MECIUL LA SUPERBET! AI 500 RON BONUS DE BUN VENIT

Price

monthly

L1160659W000328


Ponturi fotbal CS Mioveni – Hermannstadt Liga 1 din 2 iunie 2021

Mă aștept la un meci aprig, la un meci în care vom vedea multe cartonașe galbene. În cazul în care CS Mioveni deschide scorul prin prima repriză, totul se dă peste cap la Hermannstadt. Din sezonul viitor, golul marcat în deplasare nu o să mai aibă niciun fel de valoare, dar în meciul de azi se pune în continuare dublu. În cazul unei remize cu goluri, Mioveni intră în Liga 1. Hermannstadt are mari probleme la construcție, nu poate să gestioneze foarte bine faza de atac, nu are calitate suficientă. Mioveni are jucători care pot face diferența, dar acești jucători trebuie să prindă un pic mai mult tupeu, pentru că duelurile sunt diferite cu jucătorii de Liga 1.

spot_img

PONTURILE DE AZI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!