fbpx

Ponturi fotbal FCSB – Universitatea Craiova Liga 1 4 aprilie 2021

FCSB  a fost dată complet peste cap în ultima vreme. Jucătorii ce au fost prezenți la lotul național s-au întors extrem de dezamăgiți de acolo, s-a întâmplat și acel incendiu de la baza sportivă, incident soldat și cu un om decedat, iar acum a fost dată afară de pe Arena Națională.

Ponturi fotbal FCSB – Universitatea Craiova Liga 1 4 aprilie 2021

Meciul de azi se va juca la Giurgiu, acolo unde FCSB a mai jucat în trecut. Nu este normal ce se întâmplă la Arena Națională, pentru că aceste probleme care apar peste noapte sunt din ce în ce mai dese. În fine, nimeni nu poate face nimic. FCSB are șansa de a trece de încă o rivală în drumul său spre titlu, Craiova. La fel speră și oltenii, mai ales că ei sunt cu ceva puncte în spatele celor două rivale la titlu.

Nu știu cât mai speră oltenii în titlu, dar cu siguranță aceste ultime două etape de sezon regulat ne vor da un răspuns scurt și cuprinzător. Ambele echipe vin după victorii, ambele echipe au jucători în lot ce au fost decisivi în meciurile echipei naționale. Nu este diferență mare din punct de vedere al lotului de jucători, ambele cluburi au fotbaliști capabili să facă diferența. Un lucru este cert, pauza pricinuită de meciurile echipei naționale a venit într-un moment când cele două echipe erau pe val.

FCSB – Universitatea Craiova GG @ 1.82

PARIAZĂ MECIUL LA SUPERBET! AI 500 RON BONUS DE BUN VENIT

Price

monthly

L1160659W000328


Ponturi fotbal Athletic Bilbao – Real Sociedad Cupa Spaniei – Finala 3 aprilie 2021

Ce s-a întâmplat la Berceni și schimbarea această bruscă de stadion, nu cred că le-a picat bine fotbaliștilor bucureșteni. FCSB trebuie să se reorganizeze din mers, trebuie să gestioneze extrem de bine acest final de sezon, pentru că dacă face acest lucru are o șansă imensă la titlu. Cu un nou succes, în momentul în care se împart punctele în două, FCSB s-ar putea să aibă un avantaj care să fie decisiv până la final. Oltenii vor juca cu ambiție, ei altfel nu știu să evolueze. Problema se pune la jucătorii veniți de la lotul național, jucători ce sunt storși de energie și destul de supărați după jocul din Armenia.

PONTURILE DE AZI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!