fbpx

Ponturi fotbal Irlanda de Nord – Slovacia play-off Euro 2020 12 noiembrie 2020

Irlanda de Nord primește vizita Slovaciei, joi, 12 noiembrie, de la ora 21:45, în finala play-off-ului pentru Euro 2020. Meciul va avea loc la Belfast. Ambele echipe au ajuns aici după meciuri dramatice, încheiate la lovituri de departajare, în semifinalele play-off-ului.

Ponturi fotbal Irlanda de Nord – Slovacia play-off Euro 2020 12 noiembrie 2020

Este un duel între două echipe ieșite din formă. Irlanda de Nord are un singur succes în ultimele șapte meciuri, și acela contra Bosniei și Herțegovina (1-1), după penalty-uri, în semifinalele play-off-ului pentru Euro. Ulterior, Irlanda de Nord a suferit două înfrângeri cu 1-0 în Liga Națiunilor cu Austria și Norvegia. La rândul ei, Slovacia a trecut după lovituri de departajare de Irlanda în semifinalele play-off-ului, după ce la finalul celor 120 de minute de joc scorul a fost 0-0. Acela a fost singurul succes al slovacilor, din ultimele cinci partide. După acel meci, asemenea Irlandei de Nord, Slovacia a „încasat-o” de două ori: 0-1 cu Scoția și 2-3 cu Israel.


Irlanda de Nord – Slovacia PsF X @ 1.55

PARIAZĂ MECIUL LA SUPERBET! AI 500 RON BONUS DE BUN VENIT

Price

monthly

L1160659W000328


Ponturi fotbal Irlanda de Nord – Slovacia play-off Euro 2020 12 noiembrie 2020

Acesta va fi cel de-al patrulea meci dintre cele două echipe. Primele două au fost oficiale și s-au disputat în preliminariile Cupei Mondiale din Africa de Sud 2010. Atunci, Slovacia a câștigat atât în deplasare, scor 2-1, cât și pe propriul teren, cu scorul de 2-0. Atunci, Slovacia avea să câștige grupa și să meargă la turneul final. Irlanda de Nord s-a clasat abia pe locul al patrulea în acea grupă. Ulterior, cele două echipe s-au revăzut într-o partidă de verificare, în 2016, meci încheiat cu o remiză albă.

Acestea fiind zise, se preconizează un meci foarte echilibrat la Belfast, între Irlanda de Nord și Slovacia, două echipe ieșite din formă, motiv pentru care eu mizez pe „PsF X”, cota la Superbet pentru acest pariu fiind de 1.55.

PONTURILE DE AZI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!