fbpx

Ponturi fotbal Manchester City – Chelsea finala Champions League din 29 mai 2021

În sfârșit, visul lui Guardiola tinde să prindă contur. Man. City a ajuns în prima finală din istoria sa, Chelsea a reușit să câștige un trofeu Championa League, dar au trecut ceva ani de atunci. Ne așteaptă o confruntare extrem de interesantă.

Ponturi fotbal Manchester City – Chelsea finala Champions League din 29 mai 2021

Avem parte de un duel foarte tare pe banca tehnică, Tuchel vs Guardiola, doi dintre managerii momentului în Anglia. Cele două loturi de jucători sunt înțesate cu fotbaliști de talie mondială. Un mic avantaj la acest capitol este de partea lui City, dar nu cred că o să conteze foarte mult în economia jocului de azi. Chelsea are un mic avantaj moral în fața „cetățenilor”, a câștigat de două ori în ultimele confruntări directe.

Nu se compară o finală de Champions League cu nimic, așa că Chelsea s-a și anunțat că este echipa mai slabă din acest duel. Guardiola nu s-a ferit să spună că are mare încredere în jucătorii săi, că vrea să câștige această finală și că are foarte mare încrede că o să fie cel care ridică trofeul după meci.

Man. City – Chelsea Peste 2,5 goluri @ 2.25

PARIAZĂ MECIUL LA SUPERBET! AI 500 RON BONUS DE BUN VENIT

Price

monthly

L1160659W000328


Ponturi fotbal Villarreal – Manchester United finala Europa League din 26 mai 2021

Vom avea parte de două abordări diferite, Man. City ne-a obișnuit cu faptul că ține foarte mult de minge, că vrea să pornească fiecare atac de la propriul portar, un lucru pe care chiar Guardiola a reușit să-l patenteze. Tuchel o să mizeze pe contraatac, nu-l văd riscând să se ia la trântă cu Man. City. Vom avea parte de un joc foarte intens, de un joc în care s-ar putea să vedem un spectacol agreabil.

Nu mă aștept la vreun 0-0, este mult prea multă calitate în cele două echipe pentru un astfel de rezultat. În cazul în care ambele echipe vor intra cu același scop pe teren, cred că vom vedea o ploaie de goluri. Dacă se înscrie repede un gol, cred că vom avea parte de un scor mare. Nimeni nu lipsește de la acest joc, cele două garnituri sunt pregătite de spectacol, managerii au pregătit acest duel în cele mai mici detalii.
spot_img

PONTURILE DE AZI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!