fbpx

Ponturi fotbal Manchester City – Dortmund Liga Campionilor 6 aprilie 2021

O înfruntare care are o favorită certă, City, și o echipă care este într-o derivă totală, Dortmund. Calitate este suficientă la Dortmund, dar lipsa unui antrenor cu experiență face ca această echipă să se chinuie enorm pe acest final de sezon.

Ponturi fotbal Manchester City – Dortmund Liga Campionilor 6 aprilie 2021

Dortmund este la un pas să rateze prezența în ediția viitoare a Champions League, echipa oaspete are probleme mari în Bundesliga, acolo unde nu pare că se simte în largul său. Dacă ne aducem aminte bine, și Sevilla a fost la un pas să întoarcă rezultatul nefavorabil din turul dublei cu Dortmund. Nemții au avut destul noroc la meciul din Germania, dar asta este viața, nu câștigă întotdeauna echipa care este mai bună pe teren.

Haaland este cu gândul mai mult la plecare, agentul său a și început să-i înmâneze hârtii ce conțin sume amețitoare. Barcelona și Real Madrid, acestea sunt cele două nume ce se bat pentru semnătura lui Haaland. Norvegianul este într-un regres total, cred că a ajuns și el la o limită. Echipa sa nu-l ajută cu mai nimic și poate de aceea are multe momente în timpul unui joc când emană doar indolență.

Man. City – Dortmund 1 și peste 2,5 goluri @ 1.80

PARIAZĂ MECIUL LA SUPERBET! AI 500 RON BONUS DE BUN VENIT

Price

monthly

L1160659W000328


Ponturi fotbal Manchester City – Dortmund Liga Campionilor 6 aprilie 2021

Nu cred că o să facă același lucru și într-o partidă de Champions League, pentru că City este un adversar extrem de puternic, iar o dublă cu o astfel de echipă doar te poate ridica. Dacă Haaland marchează cel puțin două goluri în cele două meciuri cu City, indiferent dacă echipa sa se califică sau nu, Haaland o să aibă ofertele pe care și le dorește de la cele două mari cluburi din Spania.

City și-a propus din nou Champions League, campionatul este arvunit în Anglia, acum rămâne doar acest obiectiv extrem de important pentru șeic și Guardiola. De fiecare dată echipa lui Guardiola s-a pierdut cu firea din această fază a competiției, dar anul acest pare să fie unul diferit, unul în care City o să și reușească.
Sunt probleme mari la PSG și Bayern, Realul a arătat precum o echipă normală în multe omenște ale acestui sezon, iar restul combatantelor nu sunt la nivelul lui City. Fiind prima manșă, suntem tentați să nu mizăm pe multe goluri, dar City joacă foarte ofensiv pe propriul teren și în general, iar Dortmund este extrem de naivă pe defensivă.

PONTURILE DE AZI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!