fbpx

Ponturi fotbal Manchester City – PSG Liga Campionilor din 4 mai 2021

Mbappe a suferit o accidentare zilele trecute, acesta a fost menajat în meciul din Ligue 1, iar acest lucru s-a văzut din plin. PSG este dependentă de starul său, iar în momentul în care acesta lipsește, PSG se chinuie din plin.

Ponturi fotbal Manchester City – PSG Liga Campionilor din 4 mai 2021

Francezii au două super mega staruri: Mbappe și Neymar. Pe lângă cele două nume uriașe din lot, PSG mai are un Di Maria, un Icardi, două nume mari ale fotbalului actual. În partea cealaltă, Manchester City se bucură de o pleiadă de nume mari, dar niciunul nu a reușit să spargă tiparele în cariera sa. City are mare nevoie de coeziunea ce se petrece în sânul unei echipe, în acest an mai mult ca niciodată.

City nu are nume legendare, dar are o serie de fotbaliști care pot face diferența oricând pe timpul jocului. „Cetățenii” lui Guardiola sunt atât de aproape de o performanță istorică, la fel și Guardiola. Acesta nu s-a mai impus în Champions League de pe vremea când o antrena pe Barcelona, iar atunci avea o super echipă la dispoziția sa. Francezii vin cu gânduri mari la Manchester, nu consideră că nu au șanse în meciul cu City, ba din contră. Toți jucătorii lui PSG cred în continuare în faptul că se pot califica, dar pentru acest lucru au mare nevoie de două goluri, fără ca City să marcheze vreunul.

Manchester City – PSG Peste 3.5 goluri @ 2.35

PARIAZĂ MECIUL LA SUPERBET! AI 500 RON BONUS DE BUN VENIT

Price

monthly

L1160659W000328


Ponturi fotbal Manchester City – PSG Liga Campionilor din 4 mai 2021

Guardiola și-a odihnit mulți dintre titularii de bază la meciul din campionat, iar aceștia și-au încărcat bateriile la maxim acum. Jocul de pase și acuratețea cu care pasează acestă echipă, nu are antidot. PSG a încercat în prima repriză a meciului tur ceva, dar a obosit alergând după minge. Pentru acest meci, sunt sigur că PSG o să riște tot, nu are cum să joace la rezultat, PSG trebuie să marcheze cel puțin trei goluri pentru a avea o șansă la calificarea în finală. Nu o să fie ușor, dar nici imposibil nu este.

Mbappe și-a revenit după accidentarea suferită la un antrenament, Neymar este dornic să demonstreze ceva în Anglia, Di Maria este un pasator de clasă mondială, surpriza poate să vină de la Icardi, aici cred că se gândește PSG să riște un pic. Cu Icardi pe teren, PSG o ține pe City blocată în jumătatea sa, iar PSG are mare nevoie de mulți jucători în atac pentru a o ține pe City în jumătatea proprie de teren.
spot_img

PONTURILE DE AZI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!