fbpx

Ponturi fotbal Miercurea Ciuc – Rapid București Liga a 2-a 6 aprilie 2021

Rezultatele din prima etapă i-au fost favorabile Rapidului, ambele partide de play-off s-au terminat cu același scor de 0-0. La Rapid s-a întors Daniel Niculae, acesta a revenit la club în funcția de președinte și promite performanță făcută din suflet.

Ponturi fotbal Miercurea Ciuc – Rapid București Liga a 2-a 6 aprilie 2021

Pentru rapidiști, vestea revenirii lui Niculae a venit precum reușita unei calificări în Liga 1. Nu este nevoie de foarte multe lucruri la Rapid, doar de pasiune, de încredere și de respect față de suporteri. Acest club nu este obișnuit cu înalta performanță, dar fanii i-au fost alături în toți anii de până acum. După faliment, au urmat câțiva ani în care Rapidul a navigat în derivă. Boul proiect a primit avizul lui Niculae și Pancu, iar lucrurile s-au pus în mișcare imediat.

Rapid și-a dominat clar seria de Liga a 4-a, serie din care a făcut parte și CSA Steaua. A urmat un nou an de succes în Liga a 3-a, dar de când a ajuns în liga secundă bate pasul pe loc. Poate și de aceea a făcut finanțatorul Rapidului un efor și s-a înțeles cu Nico în termenii doriți de acesta din urmă. Niculae a venit cu multă motivație, vrea să facă ceva și din postura de manager, ceva să rămână în istoria clubului.

Miercurea Ciuc – Rapid București 2 @ 2.65

PARIAZĂ MECIUL LA SUPERBET! AI 500 RON BONUS DE BUN VENIT

Price

monthly

L1160659W000328


Ponturi fotbal Miercurea Ciuc – Rapid București Liga a 2-a 6 aprilie 2021

Dacă ne gândim că din toamnă Rapid o să debuteze pe noul stadion, atunci promovarea trebuie să fie un deziderat extrem de dorit de toată lumea din club. Am văzut pe facebook că Lucian Ionescu, ofițerul de presă al clubului giuleștean, pune bazele unui muzeu. Acesta a rugat toți rapidiștii să contribuie cu materiale pentru a „mobila” acest nou muzeu.

Proiectul Rapid arată extrem de bine, nu sunt probleme cu banii, este mix de jucători foarte bun, Rapidul are tineri care fac deja diferența pe teren, în meciuri de Liga a 2-a, dar și fotbaliști cu experiență ce au jucat la un nivel foarte ok, Liga 1. Dacă ne aducem aminte bine, Rapid are de luat și câteva revanșe în acest play-off, una dintre aceste revanșe este cu Miercurea Ciuc, echipă ce s-a impus pe terenul Rapidului într-o manieră extrem de clară.

PONTURILE DE AZI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!