fbpx

Ponturi fotbal Real Madrid – Liverpool Liga Campionilor 6 aprilie 2021

Și-a revenit Liverpool?! „Cormoranii” au ajuns la trei victorii consecutive, toate obținute fără vreun gol primit, împotriva unor adversare bune, plus că s-au întâmplat și în competiții diferite. Realul a ajuns la un bilanț de două luni fără vreun eșec.

Ponturi fotbal Real Madrid – Liverpool Liga Campionilor 6 aprilie 2021

Această perioadă bună pentru Real a început pe 6 februarie, de atunci madrilenii au doar victorii, ori în câteva alte cazuri câteva rezultate de egalitate. Realul este un monument de constanță, are anumite momente când câștigă greu, dar important este un singur lucru, la finalul partidei câștigă cele trei puncte. Realul este o echipă de duble manșe, cu greu îi poate face față vreo echipă în două meciuri de calificare.

Două remize au cei de la Madrid în acestă perioadă de două luni, două rezultate de 1-1. Un lucru destul de rău este că Realul a primit gol în fiecare din ultimele 6 victorii consecutive, cu greu cred că o să scape în această seară fără gol primit. Această dublă pare că o să se tranșeze la Liverpool, pentru că în această seară rezultatul poate înclina balanța în favoarea oricăreia dintre cele două echipe. Ambele echipe au aceleași probleme de lot pe care le știm de foarte mult timp, nimic nou sub soare în acest domeniu.

Real Madrid – Liverpool GG @ 1.65

PARIAZĂ MECIUL LA SUPERBET! AI 500 RON BONUS DE BUN VENIT

Price

monthly

L1160659W000328


Ponturi fotbal Real Madrid – Liverpool Liga Campionilor 6 aprilie 2021

Cred că Liverpool o să marcheze în meciul din această seară, Realul nu are cum să nu marcheze, așadar sper și cred că vom vedea un „GG”. Benzema a devenit liderul ofensivei după plecarea lui Ronaldo, Ramos a rămas același lider impunător din defensivă, la mijloc sunt băieți gata să facă diferența, iar portarul este la un nivel foarte bun.

Axul central de la Real Madrid este la un nivel foarte înalt. Liverpool are probleme în zona fundașilor centrali, are probleme în zona de mijloc, singurii oameni care pot face diferența pentru Liverpool sunt atacanții și portarul. Cele două combatante s-au întâlnit ultima dată în finala Champions League din 2018, atunci s-a impus Realul cu 3-1, dar să ne aducem aminte și contextul în care a reușit să câștige acel trofeu.

PONTURILE DE AZI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!