fbpx

Ponturi fotbal România – Georgia amical din 2 iunie 2021

O luăm din nou de la capăt. Parcă trăim un coșmar cu echipa noastră națională, un coșmar din care nu ne mai trezim. România vine după două înfrângeri consecutive, ultima dintre acestea a lăsat un val de critici la adresa lui Rădoi.

Ponturi fotbal România – Georgia amical din 2 iunie 2021

Șansele la o nou calificare s-au diminuat după doar trei etape. Am pierdut cu Germania și Armenia, am câștigat cu Macedonia de Nord. Suntem pe locul 4 într-o grupă de 6 echipe, iar Armenia are 9 puncte după primele trei etape disputate. S-a complicat atât de mult grupa noastră, încât doar un noroc chior de poate readuce cu șanse de calificare în viitor. Nu avem un nucleu de bază, nu avem un prim 7-8, nu vrem parcă să lucrăm cu un obiectiv clar. Mirel Rădoi schimbă mai mereu primul unsprezece, uneori este forțat de împrejurări, dar nici nu este genul de antrenor care să păstreze echipa  cu care a jucat în meciurile precedente. Și la acest meci, cu siguranță vom vedea foarte multe fețe noi, fețe pe care nu le vom vedea în meciurile oficiale.

România – Georgia Peste 2,5 goluri @ 2.05

PARIAZĂ MECIUL LA SUPERBET! AI 500 RON BONUS DE BUN VENIT

Price

monthly

L1160659W000328


Ponturi fotbal România – Georgia amical din 2 iunie 2021

Este un amical, așa este, dar Mirel Rădoi are deja suficientă experiență în postura de selecționer pentru a înțelege anumite lucruri. Fiind vorba de echipa națională, un loc în care nu te vezi așa des precum speri, trebuie să ai un nucleu de câțiva jucători pe care să te bazezi. Dacă selecționerul o să continue să schimbe jucători de la meci la meci, atunci și rezultatele se vor menține la fel de modeste. Avem acest talent să ne mințim singuri, poate facem vreo minune și batem în aceste două amicale, s-ar putea să se întâmple acest lucru, însă nu trebuie să ne culcăm pe o ureche. Sper din tot sufletul să nu se termine meciul de diseară în huiduielile spectatorilor, pentru că sunt șanse destul de mari și pentru acest lucru.

spot_img

PONTURILE DE AZI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!