fbpx

Ponturi fotbal Sepsi – FCSB Liga 1 din 10 aprilie 2021

La ce fotbal a jucat în ultima etapă de campionat, Sepsi pierde la scor meciul de azi. Nu o să evolueze în același mod cu FCSB, ba din contră. Leo Grozavu o să pregătească acest meci ca și cum este cel decisiv de calificare în play-off.

Ponturi fotbal Sepsi – FCSB Liga 1 din 10 aprilie 2021

Însă cei de la FCSB nu sunt o echipă oarecare, au demonstrat acest lucru pe parcursul întregului sezon competițional. Jucătorii tineri de la FCSB au reușit să prindă un tupeu pozitiv, iar echipa a arătat o constanță care a inspirat ceva teamă în adversarele din Liga 1. Echipa lui Becali a remizat cu oltenii, dar aceștia din urmă meritau să câștige.

Nu neapărat pentru că au ratat un penalty în timpul partidei, ci pentru maniera în care au jucat pe tot parcursul acelui duel. Sepsi s-a calificat deja în play-off, sper să nu aibă aceeași abordare precum în ultimele meciuri din sezonul regulat, pentru că acest lucru ar da complet peste cap lupta la titlu. Cum din play-off mai fac parte Clinceni și Botoșani, Sepsi este cam singura echipă de la care avem pretenții că poate să „arbitreze” lupta la titlu.

Sepsi – FCSB GG sau peste 2,5 goluri @ 1.78

PARIAZĂ MECIUL LA SUPERBET! AI 500 RON BONUS DE BUN VENIT

Price

monthly

L1160659W000328


Ponturi fotbal Sepsi – FCSB Liga 1 din 10 aprilie 2021

FCSB are din nou jucători la echipa națională, vinde din nou jucători în vest, și îi vinde pe bani frumoși. Clubul pare mai puternic decât a fost în ultimii trei ani, dar pentru acest lucru trebuie să gestioneze play-off-ul în continuare la fel de bine. Dacă se întâmplă ceva absurd la nivelul conducerii, atunci echipa s-ar putea să fie afectată în acel moment.

Nu este un meci decisiv pentru titlu, dar cu trei puncte în plus, FCSB s-ar putea să iasă cel mai bine din sezonul regulat. Sepsi și-a propus locul 4 și speră să câștige oltenii Cupa României. Astfel Sepsi o să reprezinte România în cupele europene. Munca depusă în ultimii ani la Sfântu Gheorghe a dat roade, iar fotbalul propus de echipa lui Grozavu este de calitate, dar Sepsi are toane, nu joacă în mod constant bine, ci doar în anumite momente.
spot_img

PONTURILE DE AZI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!