fbpx

Ponturi fotbal Sepsi – Viitorul Constanța Liga 1 din 30 mai 2021

Uneori este extrem de nedrept fotbalul, competiția în care participă echipele respective. Sepsi a terminat pe locul 4 în play-off, Viitorul pe locul 2 din play-out, dar acum are șansa de a-i lua locul lui Sepsi în Conference League.

Ponturi fotbal Sepsi – Viitorul Constanța Liga 1 din 30 mai 2021

Sepsi a arătat o constanță extraordinară pe tot parcursul acestui sezon, au fost și câteva momente mai dificile, dar Grozavu și băieții săi au reușit să le depășească destul de ușor. Acum, la final de sezon, cred că Sepsi s-ar considera dezavantajată în cazul în care ar pierde meciul de azi.

Viitorul a avut un sezon execrabil, nu a reușit mai nimic din ce și-a propus. Pe final, după numirea lui Cătălin Anghel la prima echipă, Viitorul parcă s-a trezit din pumni. Hagi se implică fără doar și poate la antrenamente, probabil că și în alcătuirea primului unsprezece, dar un lucru este sigur, Hagi nu sună pe banca tehnică și nu face schimbări la pauză din lojă. Proiectul său și-a regăsit cadența, are din nou o aură câștigătoare.

Sepsi – Viitorul Constanța 1 @ 1.99

PARIAZĂ MECIUL LA SUPERBET! AI 500 RON BONUS DE BUN VENIT

Price

monthly

L1160659W000328


Ponturi fotbal Sepsi – Viitorul Constanța Liga 1 din 30 mai 2021

Pentru Sepsi este meciul sezonului,m degeaba a fost în top mai tot acest campionat, degeaba s-a bătut de la egal la egal cu cele trei pretendente la titlu, totul depinde de acest ultim meci. Grozavu a semnat prelungirea contractului cu Sepsi, un lucru normal după performanțele obținute de acesta la Sepsi.

Dacă ne luăm după ce a jucat Viitorul în ultimele cinci meciuri, Sepsi o să aibă parte de un meci extrem de greu. Totuși, Sepsi are lotul mai bun, are acel ceva ce o face favorită certă în această finală, dar meciul se dispută pe teren. Hagi vrea să-și salveze sezonul, Grozavu vrea să și-l confirme, cred că vom avea parte de un meci tare interesant.
spot_img

PONTURILE DE AZI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!