fbpx

Ponturi fotbal Sevilla – Atletico Madrid La Liga 4 aprilie 2021

Echipa lui Simeone a fost eliminată de către Chelsea din Champions League, așa că a rămas doar cu obiectivul numit La Liga. Meciul de la Sevilla este unul extrem de greu, Sevilla este a 4-a echipă a Spaniei.

Ponturi fotbal Sevilla – Atletico Madrid La Liga 4 aprilie 2021

Simeone a început să fie din ce în ce mai criticat în Spania pentru jocul prestat de echipa sa. În fața lui Cheslea, madrilenii nici măcar nu au avut vreun cuvânt de spus, așa mare a fost diferența. Atletico are de tras pentru a obține victoria, pentru că Sevilla nu este o echipă oarecare, ba din contră.

Chiar dacă și Sevilla a fost eliminată din Champions, echipa gazdă are de apărat un blazon. Locul 4 nu este în pericol, cred că Sevilla și-a garantat acest loc deja, dar faptul că poate participa activ în lupta pentru titlu este extrem de motivant. Pentru a se impune la Sevilla, Simeone trebuie să pună în scenă un joc care nu place, un joc extra defensiv, bazat pe contraatacuri tăioase. Doar 4 victorii are Atletico în ultimele zece partide, o cifră extrem de mică.

Sevilla – Atletico Madrid Peste 1,5 goluri @ 1.53

PARIAZĂ MECIUL LA SUPERBET! AI 500 RON BONUS DE BUN VENIT

Price

monthly

L1160659W000328


Ponturi fotbal Sevilla – Atletico Madrid La Liga 4 aprilie 2021

Andaluzii nu au un obiectiv clar pe acest final de sezon, iar rezultatele oscilante din ultima vreme ne indică la rândul lor acest lucru. După ce câștigă vreo două etape consecutive, Sevilla pierde la fel de multe meciuri după aceea, iar acest parcurs nu este unul demn de o echipă ce reprezintă Spania în Champion League.

Dintre primele 7 clasate din La Liga, Sevilla are cele mai multe înfrângeri la bilanț, la fel ca și Real Socieda, 7 la număr. Într-un meci în care o echipă este super motivată și una joacă din pasiune și din plăcere, nu cred că trebuie să ne așteptăm la vreun spectacol deosebit. Sevilla a primit foarte puține goluri pe propriul teren, 9. Atletico a pierdut un singur meci pe teren străin, cel cu Real Mdarid.

PONTURILE DE AZI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!