fbpx

Ponturi fotbal Turcia – Italia EURO 2020 din 11 iunie 2021

Începe competiția pe care o așteptăm de un an de zile, echipele sunt deja în cantonamente, jucătorii sunt epuizați după un sezon extrem de aglomerat, dar au o dorință foarte mare de a demonstra din nou, de a juca fotbal.

Ponturi fotbal Turcia – Italia EURO 2020 din 11 iunie 2021

Debutul turneului final are loc în Italia, la Roma. Turcia își măsoară forțele cu Italia, un meci de la care trebuie să avem așteptări foarte mari. Echipa Turciei a fost formată de către Mircea Lucescu, acesta a fost chemat în urmă cu doi ani de către conducătorii fotbalului turc să reconstruiască echipa lor națională.

Rezultatele lui Lucescu nu au fost pe placul presei locale, iar acesta a fost îndepărtat destul de repede. Un lucru bun a reușit și marele nostru tehnician, a reușit să aducă în lotul Turciei super fotbaliști extrem de tineri. Mulți dintre aceștia se regăsesc și azi în lotul Turciei, iar conducătorii fotbalului au decis să-l invite și pe tehnicianul nostru la primul meci de la EURO 2020, în semn de respect și drept mulțumire pentru munca depusă.

Turcia – Italia GG @ 2.37

PARIAZĂ MECIUL LA SUPERBET! AI 500 RON BONUS DE BUN VENIT

Price

monthly

L1160659W000328


Ponturi fotbal Turcia – Italia EURO 2020 din 11 iunie 2021

Foarte mulți oameni mizează pe Turcia, nu la câștigarea trofeului, poate la o eventuală prezență în semifinale, cred că și o prezență în sferturi este destul de ok. Turcii au un lot foarte bun, formează un grupă extrem de unit și pasional, dar în același timp și foarte profesionist.

Turcia a primit doar trei goluri în preliminariile pentru EURO 2020, având astfel cea mai bună defensivă alături de Belgia. Burak Yilmaz este decanul de vârstă, dar acesta și-a regăsit pasiunea pentru fotbal datorită lui Lille. Jumătate din lotul turcilor vine din campionatele externe, însă jucătorii ce provin din competiția internă aduc un plus foarte însemnat.

Gunes, antrenorul ce a fost numit după Mircea Lucescu, a condus naționala Turciei și în 2002, atunci când reprezentativa Semilunei a reușit o clasare pe locul 3. Acesta are 69 de ani și și-a condus echipa magistral în dubla cu Franța. „Cocoșii” au câștigat un singur punct din meciurile cu Turcia, un lucru remarcabil.

Ponturi fotbal Turcia – Italia EURO 2020 din 11 iunie 2021

Roberto Mancini, omul care a reușit să reconstruiască naționala Italiei din temelii. Nu sunt nume de super vedete în lotul Italiei, dar Italia trebuie luată în serios de toată lumea. Mancini se bazează în continuare pe Bonucci și Cheillini, în poartă este Donnarumma, iar mijlocașul central de referință este Verratti. În atac sunt probleme mari, pentru că niciunul dintre numele propuse de Italia nu a rupt „norii” în acest sezon.

]Italienii au 21 de victorii sub comanda lui Mancini, iar golaverajul este unul fantastic, 68-16. Italia propune din nou un fotbal foarte bun, campionatul intern a reușit să urce foarte mult în ultimii ani, iar antrenorii cu nume se bat în fiecare sezon pentru un loc de Serie A. Pentru actuala generație de fotbaliști, cea cu care Mancini a reușit lucruri extrem de frumoase, EURO 2020 este un adevărat test. Dacă Italia reușește o semifinală, atunci se poate declara o națiune extrem de mulțumită.

10 victorii din tot atâtea meciuri disputate, acesta a fost bilanțul italienilor în grupa de calificare, un bilanț excepțional. Într-un fel, Mancini este mulțumit că EURO 2020 a fost amânat cu un an, pentru că jucătorii tineri pe care îi are în lot au reușit să acumuleze și mai multă experiență.

Cum meciul de azi reprezintă un test important pentru Italia, pentru întreagă țară, nu doar pentru echipa națională, la fel gândește și Turcia. Ultimele trei confruntări directe s-au terminat în „GG”, un lucru la care mă aștept și eu în această seară. Cele două naționale sunt extrem de apropiate valoric, singura mică diferență este între jucătorii ce vin din campionatul intern. Cei din Serie A au parte de o competiție mult mai acerbă, mult mai consistentă. Cred că banca de rezerve o să facă diferența în duelul ce deschide EURO 2020.

spot_img

PONTURILE DE AZI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!