fbpx

Ponturi fotbal Villarreal – Manchester United finala Europa League din 26 mai 2021

United a câștigat acest trofeu în 2017, în acel moment Mourinho era manager și se pregătea de despărțirea de acest club. Villarreal se află în prima finală europeană din istorie, totul se datorează unui singur om, lui Unai Emery.

Ponturi fotbal Villarreal – Manchester United finala Europa League din 26 mai 2021

Villarreal se bazează foarte mult pe unitatea de grup, pe faptul că acest club formează o adevărată familie. La United nu se întâmplă acest lucru, acolo sunt foarte mulți profesioniști, foarte mulți oameni care sunt angajați pentru a scoate maximum de la fiecare misiune care le este încredințată. Nu înseamnă cu jucătorii lui United nu joacă cu suflet, din contră, dar nu sunt la fel de apropiați așa cum sunt cei ai lui Villarreal.

La nivelul băncilor tehnice este o diferență mare, diferență ce este în favoarea tehnicianului spaniol. Emery a câștigat acest treofeu de trei ori, de fiecare dată cu Sevilla, dar a și pierdut o astfel de finală, cu Arsenal, după un joc cu Chelsea. Unay Emery a funcționat mai mereu perfect în momentul în care a avut o echipă decentă pe mână, nu în momentul în care s-a dus la un supe club. PSG și Arsenal au fost două borne importante în viața lui Emery, dar reușitele au fost puține în intervalul de timp petrecut acolo.

Villarreal – Manchester United GG @ 1.80

PARIAZĂ MECIUL LA SUPERBET! AI 500 RON BONUS DE BUN VENIT

Price

monthly

L1160659W000328


Ponturi fotbal Villarreal – Manchester United finala Europa League din 26 mai 2021

Sevilla a fost casa lui Emery, a fost momentul de glorie pentru acest antrenor care este la un nivel înalt de câțiva ani buni. Ce a reușit în vara trecută la Villarreal trebuie predat la școlile de antrenori. O echipă care nu avea niciun obiectiv clar, care avea doar speranțe, s-a trezit în luptă pentru un trofeu european și o eventuală calificare în Champions League.

Bruno Fernandes este cel mai important om de la United, portughezul marchează, pasează, se implică foarte mult în jocul echipei sale. Dacă acesta lipsește, cred că United pierde undeva la 20% din potențialul său. În această seară am să mizez pe echipa care vine din spate, pe echipa care ne-a arătat mai multă pasiune în acest sezon.

spot_img

PONTURILE DE AZI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!