fbpx
spot_img

Ponturi Goluri AZI 23 noiembrie 2022

Furia Roja debutează la mondialul din Qatar, este vorba de un meci destul de lejer, cu un adversar pe care Spania poate să-l bată. Un alt meci foarte interesant este Maroc vs Croația, două națiuni care iubesc acest sport.

Ponturi Goluri AZI 23 Noiembrie 2022

Spaniolii au adus cu ei o suită de fotbaliști foarte tineri, aceștia au de tras pentru a menține naționala iberică la un nivel foarte bun. Este o diferență uriașă între Spania de acum două Cupe Mondiale și cea din Qatar. S-au retras Raul, Xavi, Iniesta, Villa și exemplele pot continua la infinit.

Acum echipa care dă cam toți fotbaliștii în primul unsprezece al spaniolilor este Barcelona. Echipa de pe Camp Nou a fost obligată să promoveze tineri pentru că a rămas cu foarte multe datorii după plecarea lui Messi la PSG, așa că la academia clubului s-a lucrat foarte bine. Gavi și compania au pe umerii lor o răspundere, aceștia trebuie să mențină Spania la un nivel foarte bun pentru că acest tricou te obligă de fiecare dată când îl îmbraci.


Maroc – Croația GG @ 1.98
Spania – Costa Rica Peste 2,5 goluri @ 1.72


Ponturi goluri Fotbal 23.11.2022

Meciul dintre Maroc și Croația trebuie să fie unul foarte echilibrat, ceva în genul Tunisia va Danemarca. Cred că numărul suporterilor veniți din Maroc o să fie foarte mare, pentru că aceștia au parte de foarte puține bucurii în general.

Croația a rămas cam la același nivel de acum 4 ani, este genul de echipă care nu spune mare lucru la start de turneu, dar care vine pe turnantă într-o viteză care este greu de oprit de cineva. Modric încearcă să lase o ultimă impresie plăcută tuturor la mondial, pentru că acesta o să fie ultimul din cariera sa foarte frumoasă.

AGENTIE

RATING

BONUS

1,200 RON + 300 ROTIRI GRATUITE

1,000 RON BONUS

1,500 RON + 600 ROTIRI GRATUITE

1,000 RON + 150 ROTIRI GRATUITE

3,333 RON + 333 ROTIRI GRATUITE

1,500 RON + 55 ROTIRI GRATUITE

1,500 RON + 200 ROTIRI GRATUITE

100 ROTIRI GRATUITE

Alte Pronosticuri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!