fbpx
spot_img

Ponturi handbal ȚSKA Moscova – CSM București Liga Campionilor din 11 aprilie 2021

Meciul unei generații. La echipa națională am cam căzut într-un fel de neant în ultima vreme, iar la nivelul echipelor de club ne descurcăm datorită jucătoarelor din străinătate. CSM speră într-o calificare care ar aduce ceva liniște și în handbalul românesc.

Ponturi handbal ȚSKA Moscova – CSM București Liga Campionilor din 11 aprilie 2021

Cristina Neagu a ajuns la o maturitate sportivă, la fel și restul jucătoarelor de la CSM. Dacă echipa noastră pierde această calificare, atunci tot proiectul CSM a fost în zadar. ȚSKA este o echipă apărută de puțin timp în peisajul handbalului, dar o echipă în care s-au investit foarte mulți bani.

Nici la CSM nu s-a investit puțin, dar CSM și-a făcut deja un nume în handbal. Fetele noastre au un avantaj considerabil la startul meciului, acum totul depinde de cum se motivează pentru jocul din această seară. CSM trebuie să intre pe teren cu ideea de a câștiga, nu de a apăra rezultatul din tur. S-a văzut o cădere și la returul cu Râmnicu Vâlcea, atunci când vâlcencele veneau cu un deficit de 9 goluri la București.

ȚSKA Moscova – CSM București Peste 53,5 goluri @ 2.32

PARIAZĂ MECIUL LA SUPERBET! AI 500 RON BONUS DE BUN VENIT

[supsystic-price-table id=86]

Ponturi handbal ȚSKA Moscova – CSM București Liga Campionilor din 11 aprilie 2021

Pentru multe dintre fetele noastre, meciul de azi este decisiv în viitorul carierei lor. Multe vor pleca de la CSM, deja se și știe cine, iar aceasta este ultima oportunitate de a intra în istoria frumoasă a acestui club. Neagu a sunat adunarea, Cristina este un lider desăvârșit și echipa are nevoie de un lider mega motivat, altfel totul se poate duce de râpă.

Dacă Neagu nu prinde un meci fantastic, atunci CSM s-ar putea să aibă probleme mari. La cum le știm pe jucătoarele noastre, CSM o să sufere extrem de mult în Rusia, problema este că sunt așteptați și foarte mulți fani în sala din Moscova, pentru că regulamentul din Rusia permite acest lucru. Un meci cu o miză uriașă, generația lui Neagu are nevoie de acest succes.

AGENTIE

RATING

BONUS

1,200 RON + 300 ROTIRI GRATUITE

1,000 RON BONUS

1,500 RON + 600 ROTIRI GRATUITE

1,000 RON + 150 ROTIRI GRATUITE

3,333 RON + 333 ROTIRI GRATUITE

1,000 RON + 50 ROTIRI GRATUITE

1,500 RON + 200 ROTIRI GRATUITE

100 ROTIRI GRATUITE

Alte Pronosticuri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!