fbpx

Ponturi Liga Campionilor Betfair din 6 iulie 2021

Tururile preliminare din Liga Campionilor sunt extrem de importante pentru echipele din partea noastră de lume. Dacă ajungi în play-off, atunci ai asigurat locul de Europa League, ceea ce înseamnă că ți-ai asigurat bugetul din sezonul viitor.

Ponturi Liga Campionilor Betfair din 6 iulie 2021

În Ungaria lucrurile se fac după proiect, adică se fac cu cap. Echipa națională a Ungariei ne-a demonstrat acest lucru la Euro 2020, acolo unde nu s-a făcut de râs într-o grupă extrem de dificilă. Campioana Ungariei intră în luptă precum CFR Cluj, cu mult entuziasm, dar cred că ungurii au ceva mai multă încredere în șansa lor. Dintre toate cluburile de pe la noi, CFR-ul pare cel mai organizat din toate punctele de vedere la acest moment. Chiar îi văd pe unguri ajungând în play-off-ul de Champions League, au tot ce le trebuie pentru a face marea performanță. Kosovarii nu au un fotbal atât de dezvoltat, ba din contră. Sunt oameni talentați, dar au multe probleme când vine vorba de atitudine, așa că nu o văd pe Ferencvaros pierzând meciul de debit din Champions League.


Ferencvaros – Prishtina 1/1 @ 1.52
HJK – Buducnost Peste 2,5 goluri @ 1.65

PARIAZĂ ONLINE LA BETFAIR! ACTIVEZI 150 RON FĂRĂ RISC

Price

monthly


Ponturi Liga Campionilor Betfair din 6 iulie 2021

Finlanda se află în plin campionat, așa că cele cinci meciuri oficiale disputate de HJK s-ar putea să conteze enorm în dubla cu Buducnost. De numele acesta ne-am lovit mai mult în handbalul feminin, acolo unde a jucat și Cristina Neagu la un moment dat. La fotbal, muntenegrenii nu sunt în top, ba din contră. Au o echipă națională ce reușește să ne pună nouă probleme mari, dar în ultimii ani mai toate echipele naționale mici au cam reușit astfel de lucruri. HJK are o serie de 9 victorii consecutive, sunt ele în campionatul intern, dar victoriile aduc alte victorii, așa că trebuie să fie un moral excelent la HJK.

spot_img

PONTURILE DE AZI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!