fbpx
spot_img

Ponturi pariuri Academica Clinceni – FC Botoșani Liga 1 din 4 octombrie 2021

Ne-a surprins plăcut primul joc pe care cei de la Clinceni l-au făcut împotriva celor de la FCSB. Așa cum scriam și în alte articole, Ionuț Chirilă este genul de „brânză bună în burduf de câine”, cred că dacă ar înceta să vorbească așa de mult despre fotbalul pe care îl cunoaște, poate ar avea mai mu7lt respect din partea tuturor.

Ponturi pariuri Academica Clinceni – FC Botoșani Liga 1 din 4 octombrie 2021

Academica a jucat un fotbal îndrăzneț în primul meci sub comanda noului antrenor, FCSB a avut destule bătăi de cap. Diferența s-a făcut la nivelul mentalității și al valorii individuale. Dacă cei de la Clinceni reușesc să aibă o atitudine la fel de bună precum în jocul cu FCSB, atunci și cei de la Botoșani vor avea probleme.

Se întâlnesc doi antrenori care se aseamănă în anumite privințe, diferența este făcută de constanța cu care și-a făcut fiecare treaba. Croitoru încearcă să-și rezolve probleme legate de licență în Moldova, pentru că nu a reușit să aibă BAC-ul luat până la această vârstă. Fie vorba între noi, eu cred că fotbaliștii care au un anumit număr de meciuri jucate în Liga 1 ar cam trebui să aibă o licență asigurată, măcar cea de prim pas în antrenorat.


Academica Clinceni – FC Botoșani GG @ 1.98

PARIAZĂ ONLINE LA BETFAIR! ACTIVEZI 150 RON FĂRĂ RISC

[supsystic-price-table id=87]

Ponturi pariuri Academica Clinceni – FC Botoșani Liga 1 din 4 octombrie 2021

Sunt mulți antrenori cu licență în România, dar foarte mulți dintre aceștia nici măcar nu au antrenat la nivelul Ligii 1, ba chiar nu au reușit să-și găsească contract nici în Liga a 2-a. Croitoru a demonstrat și ca jucător și ca antrenor, Botoșani-ul este la un nivel foarte ok și datorită implicării antrenorului său. În fine, meciul de azi trebuie să ne demonstreze ceva, faptul că Ionuț Chirilă nu este doar un om care vorbește mult și degeaba.

Începutul a fost destul de bun, dacă nu o să existe continuitate la Clinceni, dacă acesta nu rezistă măcar până la startul play-out-ului, atunci trebuie să o lase mai moale cu discuțiile despre fotbal. Până în acest moment, nu putem să ne legăm de nimic bun făcut de Chirilă, cu toții așteptăm și sperăm să-l vedem reușind, eu chiar vreau să-l văd reușind.

AGENTIE

RATING

BONUS

1,200 RON + 300 ROTIRI GRATUITE

1,000 RON BONUS

1,500 RON + 600 ROTIRI GRATUITE

1,000 RON + 150 ROTIRI GRATUITE

3,333 RON + 333 ROTIRI GRATUITE

1,000 RON + 50 ROTIRI GRATUITE

1,500 RON + 200 ROTIRI GRATUITE

100 ROTIRI GRATUITE

Alte Pronosticuri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!