fbpx

Ponturi pariuri Barcelona – Granada La Liga din 29 aprilie 2021

Când doi se bat, al treilea câștigă. Barcelona a venit pe turnantă, iar acum se poate „cocoța” pe primul loc în La Liga. Pentru acest lucru are de îndeplinit un singur obiectiv, să câștige cu Granada. O echipă ce a reprezentat Spania în Europa League.

Ponturi pariuri Barcelona – Granada La Liga din 29 aprilie 2021

Dacă Barcelona reușește să treacă pe primul loc, La Liga o să aibă un final de sezon electrizant. Echipele ce au dominat în Spania sezonul acesta se trezesc pe locurile 2 și 3, iar Barcelona urcă pe un nesperat loc 1. Nici nu știu dacă este meritat, nici nu contează acest lucru, într-o competiție atât de echilibrată cum este La Liga trebuie să profiți de orice moment pe care îl întâlnești în cale. Barcelona nu știe cum o să arate din sezonul viitor, tot se vorbește că Messi vrea să plece, dar echipa și-a dat seama că este într-un moment foarte ok, un moment de care trebuie profitat la maxim. Meciul cu Granada nu este câștigat, mai ales că echipa oaspete este fosta reprezentantă a Spaniei în Europa League.

Barcelona – Granada Gol Griezmann @ 1.80

PARIAZĂ MECIUL LA SUPERBET! AI 500 RON BONUS DE BUN VENIT

Price

monthly

L1160659W000328


Ponturi pariuri Barcelona – Granada La Liga din 29 aprilie 2021

Granada are oameni cu experiență în lot, nu se apropie ei de valoarea celor de la Barcelona, dar au suficientă valoare pentru a reuși o mega surpriză diseară. După înfrângerea cu Real Madrid, Barcelona a marcat 10 goluri în trei partide disputate și a câștigat și un trofeu în acest timp. Granada a pierdut în șapte din ultimele opt deplasări pe care le-a disputat.

Putem să spunem că suferă de un complex de inferioritate în deplasare, iar un meci pe terenul Barcelonei te epuizează în acest moment al sezonului. Singura șansă a celor de la Granada este să marcheze repede și să se bage în defensivă, încercând să joace contraatac.

spot_img

PONTURILE DE AZI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!