fbpx

Ponturi pariuri Belgia – Rusia EURO 2020 din 12 iunie 2021

Aceasta este una dintre ultimele șanse pentru Belgia, deja jucătorii care ne-au încântat în ultimii ani au ajuns la un nivel al maturității care să le permită să spere într-o eventuală finală la acest turneu final. Rușii se bazează foarte mult pe jucătorii din campionatul intern.

Ponturi pariuri Belgia – Rusia EURO 2020 din 12 iunie 2021

Kevin de Bruyne s-a accidentat în finala Champions League, așa că s-ar putea să rateze primul meci, cel de azi cu Rusia. Belgienii au un lot foarte echilibrat valoric, dar lipsa lui de Bruyne o să conteze destul de mult. Roberto Martinez a fost adus să facă diferența, nu a reușit vreun mare succes din 2016 și până azi, dar are meritul că o menține pe Belgia în topul naționalelor din fotbalul mare.

„Dracii roșii” au marcat 40 de goluri în grupa din preliminarii, având astfel cel mai bun atac dintre pretendentele la calificare. Mici probleme sunt în defensivă, acolo unde linia principală a fundașilor centrali a ajuns la o vârstă destul de mare, iar valoarea individuală lasă de multe ori de dorit. Belgia compensează cu multe alte lucruri, iar de la mijloc în sus este extrem de greu să joci în această națională.

Belgia – Rusia 1 @ 1.75

PARIAZĂ MECIUL LA SUPERBET! AI 500 RON BONUS DE BUN VENIT

Price

monthly

L1160659W000328


Ponturi pariuri Belgia – Rusia EURO 2020 din 12 iunie 2021

Rusia a organizat ultimul turneu final, Cupa Mondială din 2018. Rușii au fost ajutați din toate punctele de vedere la acel turneu final, iar acum vor arăta de ce sunt în stare. Nu-i văd nici pe locul 3 la finele grupei din care fac parte.

Danemarca și Finlanda se bazează foarte mult pe o mentalitate profesionistă, chiar dacă nu au două competiții interne de un nivel înalt, se bucură de faptul că au oameni prin partea de Europă care contează.
Antrenorul rușilor este speriat de duelul cu Belgia, acesta a declarat că a jucat de trei ori împotriva belgienilor, când echipa sa a evoluat defensiv a primit 3 goluri, când a jucat ofensiv a încasat 4 goluri. Cred că Belgia o să marcheze cel puțin două goluri în meciul de azi, îmi este teamă pentru naționala Rusiei să nu fie vreun „scor fluviu”.
spot_img

PONTURILE DE AZI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!