fbpx
spot_img

Ponturi pariuri Bosnia – România Liga Națiunilor din 7 iunie 2022

Greu, foarte greu cu echipa noastră națională. Din păcate am pierdut și ultima brumă de speranță, nu văd de ce ma-ș putea lega pentru a mai putea spera la ceva de la meciul din această seară. Hai, România.

Ponturi pariuri Bosnia – România Liga Națiunilor din 7 iunie 2022

Cam atât ne-a mai rămas, un strigăt pe care îl facem cu toții măcar și în gând înaintea fiecărul meci. Iordănescu ne-a oferit multe speranțe, acum tot el ni le taie din fașă.

A apărut la conferința de presă și ne-a relatat că jucătorii echipei naționale sunt la pământ din punct de vedere mental, că nu a văzut niciodată pe unde a antrenat un grup mai labil psihic decât cel de la echipa națională.

Cu Chiricheș totul este bine, băiatul a fost supărat pentru greșeliule făcute, dar este liderul echipei noastre, așa că nu are cum să lipsească din primul unsprezece. Asta mi se pare o chestie tare haioasă, dacă am ajuns să spunem că Vlad Chiricheș este un lider care se poate impune în fața tuturor, dar el face gafe după gafe de fiecare dată, nu știu, este o concluzie care trebuie să ne dea o groază de gândit.

În Bosnia, nu cred că vom putea face mare brânză, unii dintre jucătorii echipei gazdă ne-au cam luat la mișto deja, pe bună dreptate după părerea mea.


Bosnia și Herțegovina – România 1X și peste 1,5 goluri @ 1.82

PARIAZĂ ONLINE LA BETFAIR! ACTIVEZI 150 RON FĂRĂ RISC

[supsystic-price-table id=87]

Ponturi pariuri Bosnia – România Liga Națiunilor din 7 iunie 2022

Cred că vom încerca ceva, dar la acest moment nu vom putea să și reușim tot ce ne vom propune. România este într-un fel în situația lui Dinamo, și nu spun acest lucru doar ca să fac mișto de Dinamo sau de echipa națională.

Sper să vedem o atitudine corectă față de acest joc, poate nu vom reuși să câștigăm, dar vreau să văd că băieții vor face tot ce depinde de ei, că vor încerca, nimic mai mult.

AGENTIE

RATING

BONUS

1,200 RON + 300 ROTIRI GRATUITE

1,000 RON BONUS

1,500 RON + 600 ROTIRI GRATUITE

1,000 RON + 150 ROTIRI GRATUITE

3,333 RON + 333 ROTIRI GRATUITE

2,023 RON + 200 ROTIRI GRATUITE

1,500 RON + 200 ROTIRI GRATUITE

100 ROTIRI GRATUITE

Alte Pronosticuri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!