fbpx

Ponturi pariuri CFR Cluj – Lincoln preliminarii Liga Campionilor din 28 iulie 2021

Greu în primul joc, dar s-a meritat. Șumudică este opusul lui Dan Petrescu, pe Șumi nu l-am auzit să spună că adversarul este mult mai bun, că o să fie un meci infernal, ba din contră. Șumudică a anunțat că-și dă foc la carnetul de antrenor dacă îl elimină echipa din Gibraltar.

Ponturi pariuri CFR Cluj – Lincoln preliminarii Liga Campionilor din 28 iulie 2021

Rezultatul din tur a fost unul surprinzător, mai ales prin prisma diferenței de scor, un singur gol. CFR Cluj a mai jucat de atunci un joc în Liga 1, cred că este o echipă mult mai pregătită pentru meciul de azi. Returul trebuie câștigat și punct. În turul următor, CFR s-ar putea duela cu Young Boys, o echipă de la care are de luat o revanșă.

Având în vedere că nu este vreun Porto sau vreo Benfica, CFR are toate șansele din lume de a trece și de turul următor. Probleme mari pot apărea în play-off, dar acolo nu mai contează așa de mult. În cazul în care ajunge în play-off-ul de Champions, automat CFR este calificată în grupele Europa League. Obiectivul din acest sezon este atingerea grupelor de Conference League, orice alt rezultat mai bun fiind un mare bonus.


CFR Cluj – Lincoln 1/1 @ 1.55

PARIAZĂ ONLINE LA BETFAIR! ACTIVEZI 150 RON FĂRĂ RISC

Price

monthly


Ponturi pariuri CFR Cluj – Lincoln preliminarii Liga Campionilor din 28 iulie 2021

Șumudică are un lot foarte bun la dispoziția sa, poate alinia un prim unsprezece diferit de la joc la joc. Până în acest moment, CFR nu ne-a impresionat prin jocul prestat, dar a impresionat prin rezultatele obținute. Șumi a pierdut Supercupa, însă să spunem că nu era un obiectiv imediat pentru CFR Cluj. O să vedem foarte mulți jucători cu experiență, o să vedem un CFR Agresiv, un CFR care știe ce vrea de la viață. Sincer, am mare încredere în Șumudică, pare omul potrivit la locul potrivit, cred că CFR Cluj o să facă performanță alături de antrenorul său.

spot_img

PONTURILE DE AZI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!