fbpx

Ponturi pariuri Chelsea – Leicester Premier League 22.12.2018

Lupta pentru podium în Premier League își programează în acest final de săptămână o nouă rundă. La Londra, Chelsea primește vizita celor de la Leicester City, sâmbătă, de la ora 17:00.

Ponturi pariuri Chelsea – Leicester Premier League 22.12.2018

Echipa lui Maurizio Sarri a avut un început excelent de sezon, dar nu a reușit să țină pasul cu Liverpool și cu Manchester City. Cu 11 victorii, 4 remize și două înfrângeri, lodonezii stau pe poziția a patra în clasament, la opt puncte de cormorani și șapte dață de cetățeni. În schimb, doar două puncte îi separă de ultima treaptă a podiumului, ocupată în acest moment de Tottenham.

Cele două înfrângeri ale lui Chelsea au venit amândouă în decurs de trei etape. A fost 1-3 cu Tottenham, apoi 1-2 cu Wolverhampton, iar între cele două meciuri s-a interpus o victorie, 2-0 cu Fulham. Echipa și-a revenit însă bine și, în ultimele două runde, albaștrii au revenit pe linia câștigătoare. Cea mai impresionantă a fost victoria din meciul cu Manchester City, scor 2-0, meci care le-a provocat elevilor lui Pep Guardiola prima înfrângere din acest sezon de Premier League. A venit apoi și succesul în fața lui Brighton, scor 2-1.

Ponturi pariuri Chelsea – Leicester Premier League 22.12.2018

Leicester City nu pare să se mai implice în acest an în lupta pentru un loc în cupele europene. „Vulpile” sunt doar pe locul al 12-lea în clasament, cu 22 de puncte. Cele șase victorii, patru remize și șapte înfrângeri au lăsat-o pe Leicester la 12 puncte în urma locului de UEFA Europa League. Seria cea mai recentă a echipei lui Claude Puel este de trei meciuri fără victorie, din care a obținut un singur punct. A făcut 1-1 cu Fulham, apoi a pierdut cu Tottenham (scor 0-2) și cu Crystal Palace (scor 0-1). Acestor rezultate nefaste li s-a adăugat și eliminarea din Cupa Ligii, la mijlocul acestei săptămâni. Leicester a fost scoasă din competiție de către Manchester City, la loviturile de departajare, după 1-1 în timpul regulamentar.

Chelsea – Leicester Peste 2,5 @ 1.67


Îți mulțumesc pentru timpul acordat și îți doresc o zi inspirată! Dacă vrei să fii la curent cu tot ceea ce postez zilnic, abonează-te la platformele mele

Buton de YouTube

Buton de Facebook

Buton de instagram

Buton de mail

PONTURILE DE AZI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!