fbpx

Ponturi pariuri Craiova – FCSB Liga 1 din 29 aprilie 2021

Cât de mult înseamnă în acest moment victoria obținută la Cluj de către olteni. Fără cele trei puncte, Craiova nu mai conta în acest moment în lupta pentru titlu. Oricum, Craiova are de tras pentru a spera la titlu, trebuie să câștige tot până la finele sezonului.

Ponturi pariuri Craiova – FCSB Liga 1 din 29 aprilie 2021

Nu pare o echipă capabilă de acest gen de reușită, nu cred că oltenii au un lot echilibrat pentru a se lua la trântă cu toată lumea, dar la Craiova există ceva ce la celelalte două rivale nu este, pasiune. Dacă faci lucrurile cu multă pasiune, nu cred că există vreun obstacol care să stea în fața țelurilor pe care ți le impui. Oltenii au dat complet calculele peste cap prin victoria obținută la Cluj, în cazul unui nou succes se apropie la doar două puncte de FCSB, iar din acel moment doar pasiunea poate face diferența. Sunt probleme de lot la FCSB, lipsesc jucători ce făceau diferența în astfel de partide, iar FCSB și-a dat în sfârșit seama că are un lot foarte subțire.

Craiova – FCSB GG @ 2.05

PARIAZĂ MECIUL LA SUPERBET! AI 500 RON BONUS DE BUN VENIT

Price

monthly

L1160659W000328


Ponturi pariuri Craiova – FCSB Liga 1 din 29 aprilie 2021

Sunt ceva tensiuni între Becali și Petrea, dar care trebuie să înceteze dacă există un obiectiv comun la acest club. FCSB are de gestionat o situație tare complicată, dacă pierde și la Craiova, atunci cred că începe să-și ia adio de la titlu și în acest an. FCSB nu are bancă de rezerve, nu bare un lot atât de valoros pe cât se crede, în schimb oltenii au ceva „sânge proaspăt” pe banca de rezerve. Antrenorii sunt cam la același nivel, la fel și jucătorii, meciul acesta o să fie decis de echipa care o să facă cât mai puține greșeli. Craiova o să joace cu ambiție, are „nebunia” aceea de care este nevoie în acest gen de meciuri. FCSB trebuie să evolueze inteligent, dar o să-i fie tare greu lui Tănase în atac, nu are colegii cu care se descurca de minune în urmă cu vreo trei luni.

spot_img

PONTURILE DE AZI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!