fbpx
spot_img

Ponturi pariuri CSA Steaua – Petrolul Ploiești Liga a 2-a din 2 aprilie 2022

Ploieștenii au început să resimtă presiunea play-off-ului, Hermannstadt a început perfect această competiție, iar Petrolul trebuie să ridice foarte repede pieptul în față. Nu doar Hermannstadt este o problemă, ci și U Cluj.

Ponturi pariuri CSA Steaua – Petrolul Ploiești Liga a 2-a din 2 aprilie 2022

Liga a 2-a se pregătește de un final intens de sezon, doar că doar două cluburi pot promova direct, iar alte două vor da baraj cu alte două echipe ce sunt deja în Liga 1. Nu există termen de comparație între cele două competiții, chiar dacă se află la retrogradare în acest moment, Dinamo este la un nivel superior față de locurile 3,4 din Liga a 2-a.

Trei echipe se bat pentru primele două locuri din liga secundă, iar competiția este din ce în ce mai acerbă. Proiectul celor de la CSA Steaua pare eșuat la acest moment. Nu vin spectatori în număr foarte mare la meciuri, iar promovarea este doar un vis frumos la acest moment.


CSA Steaua – Petrolul Ploiești GG @ 1.85

PARIAZĂ ONLINE LA BETFAIR! ACTIVEZI 150 RON FĂRĂ RISC

[supsystic-price-table id=87]

Ponturi pariuri CSA Steaua – Petrolul Ploiești Liga a 2-a din 2 aprilie 2022

Iulian Miu a început să ofere tot felul de exemple, dar ce a uitat să specifice este faptul că acele echipe la care se referea el au fost finanțate de primării, nu de ministere. CSA trebuie să scape urgent de această corvoadă numită MAPN. Investitorii nu se bat pentru investiții la CSA, Pițurcă tot anunța acum vreo doi ani acest lucru, la fel și Lăcătuș, dar nu s-a întâmplat nimic până acum.

Oprița și băieții săi au făcut mai mult decât trebuie până la acest moment, mai ales în contextul în care știau că nu pot promova în Liga 1. Regulile sunt clare, dar trăim în România, iar aceste reguli se pot schimba peste noapte. Cred că vom avea parte de un meci extrem de intens.

AGENTIE

RATING

BONUS

1,200 RON + 300 ROTIRI GRATUITE

1,000 RON BONUS

1,500 RON + 600 ROTIRI GRATUITE

1,000 RON + 150 ROTIRI GRATUITE

3,333 RON + 333 ROTIRI GRATUITE

2,023 RON + 200 ROTIRI GRATUITE

1,500 RON + 200 ROTIRI GRATUITE

100 ROTIRI GRATUITE

Alte Pronosticuri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!