fbpx

Ponturi pariuri Danemarca – Finlanda EURO 2020 din 12 iunie 2021

Forma sportivă a finlandezilor este una dezastruoasă, „pescarii finlandezi” au pierdut 4 din ultimele 6 meciuri și au remizat în celelalte două. Danezii se bazează foarte mult pe forța grupului, un grup care este format din jucători ce evoluează în campionatele tari din Europa.

Ponturi pariuri Danemarca – Finlanda EURO 2020 din 12 iunie 2021

Gâlcă a activat în fotbalul danez până mai zilele trecute, acesta s-a despărțit de echipa sa între timp, dar a rămas cu o impresie foarte ok despre danezi. Danemarca are un lot extrem de bine structurat, iar vârsta jucătorilor este perfectă pentru o performanță importantă la acest turneu final.

Danezii au ajuns de nouă ori la Campionatul European, dar aceasta este doar a doua calificare din ultimele 4 posibile. A fost un schimb de generații și la danezi, dar aceștia au muncit așa cum trebuie și acum se bucură de un lot foarte ok. Grupa este destul de complicată, Danemarca are șanse la locul 2, eu cred că poate trece lejer de Rusia, rămâne să aflăm împreună.

Danemarca – Finlanda Peste 1,5 goluri Danemarca @ 1.78

PARIAZĂ MECIUL LA SUPERBET! AI 500 RON BONUS DE BUN VENIT

Price

monthly

L1160659W000328


Ponturi pariuri Danemarca – Finlanda EURO 2020 din 12 iunie 2021

Finlanda trebuie să-și găsească ritmul repede, nimeni nu o să stea să o aștepte pe naționala Finlandei la acest turneu final, ba din contră. La cum s-a prezentat în ultima vreme, Finlanda are toate șanse din lume să termine pe ultimul loc, cu foarte multe goluri primite. Fiind la primul turneu final din istoria sa, mă aștept la o emulație imensă în cadrul lotului finlandezilor.

Oamenii își cunosc limitele, știu că nu pot să domine niciun adversar din grupa lor, așa că toate meciurile în care Finlanda o să fie implicată vor arăta un fotbal foarte modest. Danezii și-au făcut toate calculele, să-i vedem cum se întâmplă lucrurile pe teren pentru ei. Trei puncte sunt esențiale din meciul de azi, mai ales în contextul în care Belgia s-ar impune cu Rusia.
spot_img

PONTURILE DE AZI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!