fbpx
spot_img

Ponturi pariuri Dinamo – Rapid Liga 1 din 23 octombrie 2021

Un meci la fel de dezechilibrat cum a fost și FCSB vs Dinamo, la fel cum a fost de dezechilibrat Universitatea Craiova vs Dinamo. „Câinii” au încercat să facă ceva bun din nimic, dar nu au reușit, acum au apelat din nou la Mircea Rednic, un om care a mai fost de nenumărate ori la Dinamo, doar că în ultimele sale mandate nu prea a avut succes.

Ponturi pariuri Dinamo – Rapid Liga 1 din 23 octombrie 2021

„Puriul” a făcut istorie pentru ambele cluburi, la Rapid a câștigat titlul din ambele posturi, atât ca jucător, dar și ca antrenor. Au trecut mulți ani de când Rednic s-a despărțit de Rapid, iar acum încearcă să-și salveze marea dragoste din fotbal, Dinamo. Nu este totul perfect la Dinamo, ba din contră. În presă au apărut mai mereu informații cu privire la salariile pe care le încasează acel administrator care se ocupă de club, dar și despre salariul pe care îl încasează Iuliu Mureșan. De curând, Rednic a anunțat că îl dorește aproape de echipă pe Răducioiu, dar acesta din urmă trebuie să înțeleagă situația grea prin care trece clubul, astfel că remunerația către el trebuie să fie infimă. Un fel de: „Te rugăm să faci tot ce poți tu, să ne ajuți să evoluăm, dar fără să-i și oferim un salariu în schimb”.

Jenant, când te uiți la cluburile mari din Vest, de acolo de unde se presupune că trebuie să învățăm ceva, toți jucătorii emblematici au ceva de făcut în club, culmea își iau și salariu pentru acest nou joc. La noi încă se merge pe ideea de „fără bani”, că nu avem. În fine, nici nu a venit bine la Dinamo că a și început exodul de fotbaliști. „Puriul” a fost acuzat de multe ori de combinații cu transferuri, doar fiica sa este impresar, mai mereu au apărut tot felul de nume pe la echipele pe unde a antrenat, însă foarte multe dintre aceste nume nu au adus nimic în plus acelor echipe.

Ponturi pariuri Dinamo – Rapid Liga 1 din 23 octombrie 2021

Dinamo este în cel mai greu moment al istoriei sale, se tot chinuie de când Borcea și compania au fost încarcerați, iar clubul a fost preluat de Negoiță. De-a lungul anilor s-a tot vorbit de „New Dinamo”, au fost și multe astfel de tentative, însă toate nu au avut succes pentru că nu a fost răbdare la club. De ceva timp, nu de mult, Dinamo a intrat pe mâna suporterilor, iar aceștia din urmă au început să facă aceleași greșeli precum cei pe care îi înjurau la fiecare meci. Din umbră conduce Badea, așa zic foarte mulți, probabil că așa și este, nici nu mai contează.

Oricum, sunt convins că și Badea are un interes ascuns, altfel nu rămânea agățat de acest club. Din păcate Dinamo este singurul nume care suferă enorm, poate și o parte dintre suporteri. Acei suporteri care încă mai cred în povești, acei suporteri care însă mai visează cu ochii deschiși la un Dinamo puternic. Prezentul arată rău, extrem de rău, viitorul este sumbru, din păcate se stinge un nume care în vremuri de mult apuse atrăgea precum un magnet și era respectat în lumea largă.


Dinamo – Rapid 2 @ 2.05
Dinamo – Rapid Peste 4,5 cornere Rapid @ 1.78
Dinamo – Rapid Peste 0,5 goluri PR @ 1.55
Dinamo Rapid GG sau peste 2,5 goluri în meci @ 1.72

PARIAZĂ ONLINE LA BETFAIR! ACTIVEZI 150 RON FĂRĂ RISC

[supsystic-price-table id=87]

Ponturi pariuri Dinamo – Rapid Liga 1 din 23 octombrie 2021

Despre Rapid. Ce se poate spune despre acest club care a adus un farmec aparte Ligii 1. Rapidul a pornit de jos, din Liga a 4-a, acolo a avut parte doar de meciuri cu amatori, dar și de celebrele dueluri cu CSA Steaua. Niculae și Pancu au fost cei care au pornit acest proiect. La rândul lor a fost nevoie și de ajutor din partea altora, dar numele lor sunt cele mai sonore. Două Legende ala Giuleștiului care s-au întors la echipa lor dragă în cel mai greu moment al acesteia.

Rapidul de azi este viu, este puternic, are bani suficienți pentru a progresa, are oameni capabili pentru a gestiona momentele bune și grele care se petrec în această perioadă. Miță Iosif este un caracter puternic, la fel și Nico, la fel și Angelescu, pe lângă cei numiți anterior, mai sunt jucători de mare experiență în lot: Săpunaru și Grigore, Morais. Nu trebuie uitați nici cei care „robotesc” pe lângă echipă, cei din departamentul lui Lucian Ionescu, un om care are capacitatea de a face lucruri importante pentru clubul pe care îl iubește atât de mult. Rapidul a început acest sezon foarte bine, a învins pe parcurs pe FCSB și FC Botoșani, dar a urmat o perioadă extrem de grea.

Ponturi pariuri Dinamo – Rapid Liga 1 din 23 octombrie 2021

O perioadă în care Rapidul nu a câștigat cine știe ce puncte. A fost o presiune importantă din partea rezultatelor slabe, chiar și ”capul” lui Mihai Iosif a fost cerut de către unii dintre fani. Dar conducerea nu s-a clintit și a făcut bine. Nico a rezistat presiunii, cred că a reușit să-l facă și pe Angelescu să reziste, iar Rapidul a câștigat după câteva etape un meci extrem de important. CFR Cluj a jucat modest în partida cu Rapid, poate că jucătorii campioanei s-au crezut învingători de la început, dar nu trebuie să neglijăm tactica lui Iosif și dăruirea jucătorilor rapidiști.

Având un lot foarte bun, cu nume foarte importante pentru fotbalul intern, Rapidul este favorită certă în Derby. Dacă rapidiștii reușesc un joc la fel de inteligent precum în partida cu CFR, atunci „câinii” nu au nicio șansă. Luați post pe post, jucătorii Rapidului sunt într-o formă mult mai bună sportivă, sunt ceva mai buni la nivel individual, plus că au și un moral excelent la acest moment. Dinamo poate câștiga ceva din acest duel doar în momentul în care Rapidul o trateze meciul precum cei de la CFR l-au tratat pe cel cu ei. După foarte mult timp o să vedem un stadion Dinamo ceva mai animat, sper să fie ambele galerii prezente, să nu intervină noi proteste la adresa restricțiilor impuse de pandemie.

AGENTIE

RATING

BONUS

1,200 RON + 300 ROTIRI GRATUITE

1,000 RON BONUS

1,500 RON + 600 ROTIRI GRATUITE

Alte Pronosticuri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!