fbpx

Ponturi pariuri Dortmund – Slavia UEFA Champions League 10 decembrie 2019

Slavia Praga călătorește la Dortmund în ultima etapă a grupelor UEFA Champions League. Meciul este programat cu începere de la ora 22:00.

Ponturi pariuri Dortmund – Slavia UEFA Champions League 10 decembrie 2019

Borussia Dortmund are nevoie de o evoluție convingătoare pentru a continua în cea mai importantă competiție intercluburi din Europa. Ar putea să nu fie însă de ajuns. Pe locul trei în grupă, la egalitate de puncte cu Internazionale, dar dezavantajată de meciurile directe, vicecampioana Germaniei are nevoie și de o mână de ajutor din partea Barcelonei, care nu trebuie să piardă la Milano. Altfel, echipa lui Lucien Favre nu ar trebui să aibă emoții cu Slavia Praga, echipă pe care a învins-o cu 2-0 în manșa tur. Hakimi a marcat o dublă atunci, pentru a le oferi nemților victoria în fața echipei lui Stanciu.


Dortmund – Slavia 1/1 @ 1.70

Cannot find required Table


Pe lângă succesul de la Praga, Dortmund a mai obținut un singur punct în această adevărată grupă a morții. Succesul a venit în meciul retur cu Internazionale, când echipa a revenit de la 0-2 la pauză, pentru a se impune cu 3-2. De asemenea, nemții au mai obținut un punct din meciul tur cu Barcelona, încheiat 0-0. În rest, au mai fost două eșecuri, 1-3 în returul de la Barcelona, respectiv 0-2 în meciul de la Milano.

Ponturi pariuri Dortmund – Slavia UEFA Champions League 10 decembrie 2019

Echipa lui Nicolae Stanciu, Slavia Praga nu mai are nicio șansă la primăvara europeană. Deși a avut evoluții lăudate, echipa nu a reușit să producă surpriza în această grupă infernală. A obținut doar două puncte, după 1-1 în deplasare la Milano și 0-0 în deplasare la Barcelona. În rest, au fost trei eșecuri. Pe lângă cel mai sus menționat din meciul tur cu Borussia, a mai fost un 1-2 cu Barcelona și un 1-3 cu Inter, ambele pe teren propriu. În orice caz, nemții ar trebui să le mulțumească cehilor pentru că au în continuare șansa de a se califica în optimi. Remiza de pe terenul lui Inter s-ar putea dovedi decisivă în lupta pentru locul al doilea din această grupă.

 

Andrei Dumitruhttps://andrei-dumitru.ro/
Pe această platformă veți găsi informații de calitate din lumea pariurilor. Pe lângă pronosticuri și bilete, vă propun să analizăm împreună toate casele de pariuri online licențiate în România.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!