fbpx

Ponturi pariuri Gaz Metan – Dinamo Liga 1 din 15 octombrie 2021

Mircea Rednic și-a intrat complet în atribuțiuni, ce este drept nici nu prea are timp de așteptat. În toată nebunia ce se întâmplă la Dinamo, sigur vom vedea și transferuri ratate, jucători care nu se pot adapta sau care pur și simplu sunt foarte slabi.

Ponturi pariuri Gaz Metan – Dinamo Liga 1 din 15 octombrie 2021

Victoria este obligatorie pentru echipa lui Rednic, dar și Gazul și-a angajat un nou antrenor în ultima vreme, iar acesta vrea să nu piardă pe început de mandat. Duelul dintre Poenaru și Rednic se anunță extrem de interesant, ambii au capacitatea de a-și motiva jucătorii la maxim. Gaz Metan are un punct peste Dinamo, chiar dacă a obținut 4 în ultimele trei etape.

Victoria de pe Arena Națională a fost singura obținută sub comanda lui Poenaru, a urmat o remiză cu Sepsi și o înfrângere cu CFR Cluj. Meciul de azi este foarte important, cine pierde toate punctele puse în joc se și afundă în mocirla Ligii 1. Pe Dinamo nu o știm, s-a schimbat destul de mult în ultimele două săptămâni. În general, Rednic a reușit pe unde a fost, dar în ultima vreme nu prea.


Gaz Metan – Dinamo GG @ 1.98

PARIAZĂ ONLINE LA BETFAIR! ACTIVEZI 150 RON FĂRĂ RISC

Price

monthly


Ponturi pariuri Gaz Metan – Dinamo Liga 1 din 15 octombrie 2021

Este un manager în adevăratul sens al cuvântului, dar are și el destul de multe probleme de comportament. Nu de puține ori a fost acuzat că nu mai știe să abordeze situațiile mai dificile. În partea cealaltă, Poenaru a reușit lucruri frumoase la Clinceni, poate chiar mai mult decât frumoase. Pe final de mandat, totul s-a schimbat în rău, însă nu din cauza lui Poenaru.

Problemele financiare au fost cauza căderii ilfovenilor. Acum, nici la Gaz Metan nu este o viață roz, dar Poenaru a acceptat ca să nu piardă locul din Liga 1. Sunt mulți antrenori ce tot își așteaptă rândul, problema este că nu-și fac mâna, nu sunt în miezul problemelor. Cel mai bun exemplu vine chiar de la Clinceni, Ionuț Chirilă. Marea necunoscută a acestui duel rămâne Dinamo, datorită schimbărilor masive de jucători. Nu știu, poate o să vedem goluri, ambele echipe sunt forțate să joace la victorie.

spot_img

PONTURILE DE AZI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!