fbpx
spot_img

Ponturi pariuri Germania – Anglia Liga Națiunilor din 7 iunie 2022

Un duel de la care avem așteptări foarte mari. Un meci cum sunt puține la acest moment, unul în care o să vedem la treabă două dintre cele mai bune naționale din Europa. Bundesliga și Premier League sunt două dintre cele mai bune campionate, așa că așteptările sunt mari.

Ponturi pariuri Germania – Anglia Liga Națiunilor din 7 iunie 2022

Anglia vine după marea surpriză neplăcută din Ungaria, dar să zicem că a fost un accident. Mulți spun că foarte multe echipe naționale tratează cu nonșalanță această competiție, pentru că este una cu un caracter amical. Preliminariile rămân de bază pentru echipele mari ale Europei, dar se pare că și o eventuală câștigare a acestui trofeu o să conteze enorm, în cazul în care faci niște preliminarii foarte slabe.

Anglia are tot ce îi trebuie, doar la capitolul selecționer mio se pare mie că stă un pic cam rău, pentru că actualul manager nu este de nivelul jucătorilor pe care îi conduce. Sincer să fiu, aici văd eu marea problemă a Angliei, pentru că dacă era un selecționer cu foarte multă experiență, nu englez, eu cred că Anglia era de mult timp Campioană Europeană sau Campioană Mondială.


Germania – Anglia Peste 2,5 goluri @ 2.05

PARIAZĂ ONLINE LA BETFAIR! ACTIVEZI 150 RON FĂRĂ RISC

[supsystic-price-table id=87]

Ponturi pariuri Germania – Anglia Liga Națiunilor din 7 iunie 2022

Dincolo, Germania pare că este într-un fel de schimb de generații, pentru că se tot încearcă formule diferite de joc. Nemții au o generație foarte ok la acest moemnt, dar care nu prtea formează o echipă în adevăratul sens al cuvântului.  Crec că un astfel de duel se câștigă în primul rând datorită atitudinii cu care intri pe terenul de joc.

Nu se poate spune că unii jucători sunt mult mai buni decât ceilalți, pentru că nivelul este sensibil egal, doar că diferența se face la motivația fotbaliștilor, un subiect atât de delicat în aceste zile. Vacanța este în toi pentru mulți fotbaliști la acest moment. Esteun derby al orgoliilor, nu-i prea văd să nu ofere maxim la acest joc.

AGENTIE

RATING

BONUS

1,200 RON + 300 ROTIRI GRATUITE

1,000 RON BONUS

1,500 RON + 600 ROTIRI GRATUITE

1,000 RON + 150 ROTIRI GRATUITE

3,333 RON + 333 ROTIRI GRATUITE

1,000 RON + 50 ROTIRI GRATUITE

1,500 RON + 200 ROTIRI GRATUITE

100 ROTIRI GRATUITE

Alte Pronosticuri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!