fbpx
spot_img

Ponturi pariuri Germania – România preliminarii Cupa Mondială 2022 din 8 octombrie 2021

Un joc de la care nu avem cine știe ce așteptări, ba chiar sperăm să nu plecăm cu „tolba” plină. Nu este o diferență mare între jocul lui Bayern și cel al Germaniei, doar antrenorul de acum vine fix de la campioana Germaniei.

Ponturi pariuri Germania – România preliminarii Cupa Mondială 2022 din 8 octombrie 2021

La declarații stăm foarte bine, jucătorii noștri vorbesc de determinare, de faptul că se poate, dar așa vorbesc de fiecare dată. Sunt puține generațiile noastre ce au reușit succese cu echipe precum cea a Germaniei. Nemții au clacat deja într-un joc, chiar pe propriul teren, împotriva Macedoniei de Nord.

Este greu de crezut că noi suntem capabili în a oferi o astfel de surpriză din nou, nu ne ajută mai nimic la acest moment. Avem câțiva fotbaliști, aceștia evoluează la un nivel destul de ok, dar cred că selecționerul a tot greșit cu aceste convocări. Mai mereu a schimbat fotbaliștii, mai mereu a schimbat primul unsprezece.

În momentul în care nu ai cel puțin vreo 6-7 jucători titulari, cred că îți este greu să găsești o formulă câștigătoare. România a schimbat și abordarea meciurilor din mers, Rădoi a cedat presiunilor din lumea fotbalului și a schimbat și sistemul de joc, plus că echipa națională nu încearcă doar un joc ofensiv pe parcursul meciurilor.


Germania – România Gol Timo Werner @ 1.95

PARIAZĂ ONLINE LA BETFAIR! ACTIVEZI 150 RON FĂRĂ RISC

[supsystic-price-table id=87]

Ponturi pariuri Germania – România preliminarii Cupa Mondială 2022 din 8 octombrie 2021

Sper să terminăm decent acest test important, sper să vedem un pic de fotbal și din partea băieților noștri, deși este greu de crezut. Probabil că Germania o să termine cu o super posesie și cu un nume foarte mare de șuturi la poartă. Defensivă fără greșeală?! Nu cred, nu avem noi jucători capabili de așa ceva. Burcă este arhitectul acestei declarații, acestei dorințe, dar din păcate nu joacă atitudinea de la interviuri, joacă Burcă contră nemților. Adversarii nu sunt siguri de primul loc, așa că nu vor face nicio concesie în jocul din această seară.

AGENTIE

RATING

BONUS

1,200 RON + 300 ROTIRI GRATUITE

1,000 RON BONUS

1,500 RON + 600 ROTIRI GRATUITE

1,000 RON + 150 ROTIRI GRATUITE

3,333 RON + 333 ROTIRI GRATUITE

1,000 RON + 50 ROTIRI GRATUITE

1,500 RON + 200 ROTIRI GRATUITE

100 ROTIRI GRATUITE

Alte Pronosticuri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!