Ponturi pariuri Inter – Cagliari Cupa Italiei 14 ianuarie 2020

Cupa Italiei revine în scenă la mijlocul acestei săptămâni cu meciurile din optimile de finală. În această fază, Inter joacă împotriva lui Cagliari, marți, de la ora 21:45.

Ponturi pariuri Inter – Cagliari Cupa Italiei 14 ianuarie 2020

Internazionale Milano încearcă să își prelungească forma bună din campionat și în Cupa Italiei, competiție în care are șapte trofee, dar pe care nu a mai câștigat-o de nouă ani. Nerrazurii au un motiv în plus de ambiție, după ce la finalul săptămânii au pierdut șefia în Serie A. Echipa lui Antonio Conte a făcut doar 1-1 cu Atalanta și a căzut la două puncte în spatele lui Juventus. Rămâne însă impresia excelentă lăsată de echipă în actuala stagiune, în care a pierdut un singur meci în campionat. Inter a ieșit învinsă doar din meciul cu Juventus, iar în rest are 14 victorii și patru remize.


Inter – Cagliari 1 @ 1.52

Cannot find required Table


Inter își face acum debutul în Cupa Italiei, fiind direct acceptată în faza optimilor. De cealaltă parte, Cagliari a disputat deja două meciuri, obținând două victorii identice, scor 2-1, cu Sampdoria și cu Chievo.

Ponturi pariuri Inter – Cagliari Cupa Italiei 14 ianuarie 2020

Rezultatele excelente ale lui Cagliari din Cupă nu ar trebui să ne mire, dacă nu uităm și peste performanțele echipei din campionat. Echipa pregătită de Rolando Maran a fost una dintre revelațiile primei părți a sezonului, care a văzut-o urcând până pe poziția a patra, în zona de UEFA Champions League. Echipa nu traversează însă un moment foarte bun, fiind fără victorie de cinci etape. Practic, ultimul succes al echipei datează tocmai de la meciul cu Sampdoria mai sus amintit. Ba mai mult, ultimele patru meciuri au adus doar înfrângeri, iar Cagliari a căzut pe locul al șaselea în Serie A.

Andrei Dumitruhttps://andrei-dumitru.ro/
Pe această platformă veți găsi informații de calitate din lumea pariurilor. Pe lângă pronosticuri și bilete, vă propun să analizăm împreună toate casele de pariuri online licențiate în România.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!